Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2651070170

email: mail@16dim.ioann.ioa.sch.gr

8 thoughts on “Επικοινωνία

 1. Καταπληκτική δουλειά από τους εκπαιδευτικούς!! Συγχαρητήρια!! Το 16ο είναι ένα υπέροχο σχολείο με εξαίρετους εκπαιδευτικούς, πρόγραμμα και τάξη, απολαυστικές εκδρομές, οργάνωση, αλλά πάνω από όλα συνεργασία, αγάπη, ισότητα και όρεξη ( τόσο από τους μαθητές όσο και από τους εκπαιδευτικούς ). Εγώ προσωπικά θα το θυμάμαι πάντα ως κάτι φανταστικό! Και δεν εννοώ το κτήριο, αλλά τα 6 χρόνια που πέρασα εκεί και φυσικά τους εκπληκτικούς δασκάλους και δασκάλες που μας <>. Μπράβο και ευχαριστούμε για την αγάπη, την γνώση που μας προσφέρατε!! ( α και καλή υπομονή για τα επόμενα χρόνια!! :* )

 2. Ένα μεγάλο μπράβο κα. Βάκη για την πραγματικά υπέροχη ιδέα που είχατε και την οποία μετατρέψατε σε κάτι μοναδικό.
  Φτάνοντας αισίως λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα καταφέρατε μέσα από το όμορφο παραμύθι σας να μας κάνετε να ξεχάσουμε για λίγο όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
  Επιτρέψτε μου σε αυτό το σημείο να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη δουλειά που κάνατε αυτούς του τρεις μήνες με τα παιδιά μας.
  Το μεράκι για την δουλειά σας και η αγάπη σας προς τα παιδιά δεν κρύβεται!

 3. «Εσύ τι βλέπεις με την καρδιά;»
  Πραγματικά οι απαντήσεις των παιδιών πρέπει να μας προβληματίσουν όλους.
  Ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε, τα παιδιά μας είναι μια ηλιαχτίδα ελπίδας η οποία δεν πρέπει να σβήσει!
  Μπράβο για το υπέροχο θέμα με το οποίο ασχοληθήκατε στο μάθημα της Φιλαναγνωσίας!

 4. «Παραγωγή ποιητικού λόγου από μια ιστορία»
  Καταπληκτική δουλειά!!!
  Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε μια δασκάλα η οποία πραγματικά εμπνέει τα παιδιά μας!!!
  Σας εύχομαι ολόψυχα «Καλό Πάσχα» και ότι επιθυμείτε για σας και την οικογένεια σας.

 5. Σας κοινοποιώ την παρακάτω πρόσκληση.
  Νομίζω ότι πρέπει να πιέσουμε την Σχολική επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών να συμπεριλάβει το σχολείο μας στην συγκεκριμένη πρόσκληση!

  «Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών Προσχολικής, Α’ και Β’ Εκπαίδευσης
  Τη δυνατότητα υποβολής προτάσεων για την ανέγερση, επέκταση και βελτίωση των κτιριακών υποδομών στην προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχουν οι Δήμοι της Ηπείρου μέσω της πρόσκλησης «Υποδομές Προσχολικής και Σχολικής Εκπαίδευσης» που δίνεται στη δημοσιότητα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020.

  Η πρόσκληση, συνολικής δημόσιας δαπάνης 5.250.000 ευρώ, στοχεύει στην επίτευξη επαρκών χώρων και συνθηκών ασφαλούς παραμονής στις σχολικές μονάδες, στην αντιμετώπιση των ποιοτικών και ποσοτικών ελλείψεων κατά την διάρκεια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, και κατ’ επέκταση στην πρόληψη των εκπαιδευτικών διαρροών.

  Ενδεικτικά, στο πλαίσιο της πράξης μπορούν να χρηματοδοτηθούν:

  Ανέγερση νέων κτιριακών υποδομών ή επέκταση σχολικών μονάδων Προσχολικής Αγωγής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (και εξοπλισμός σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παροχή του από τον αρμόδιο φορέα)
  2. Βελτίωση υφιστάμενων κτιριακών υποδομών των ανωτέρω σχολικών μονάδων.

  Η αίτηση χρηματοδότησης, εκ μέρους των ενδιαφερόμενων Δήμων, θα πρέπει να υποβληθεί από τις 5/05/2017 έως τις 26/06/2017 και ώρα 14:00 (Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου).»

Αφήστε μια απάντηση