ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ σχ.έτους:2021/2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022/2023
Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022. Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές νηπίων για το σχολικό έτος 2022-2023 ανατρέξτε στη σελίδα των Εγγραφών στις Πληροφορίες.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022
 Αγαπητοί Γονείς,
σας καλοσωρίζουμε στο 14ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης για το σχολικό έτος 2021/2022.
Στο Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσουν φέτος 2  τμήματα Υποχρεωτικού Προγράμματος κι ένα τμήμα Ολοήμερου Προαιρετικού Προγράμματος. Όλες οι αιτήσεις εγγραφών στο Νηπιαγωγείο έχουν ικανοποιηθεί και όλα τα παιδιά θα φοιτήσουν στο τμήμα σύμφωνα με την αίτηση του γονέα/ κηδεμόνα που έχει κατατεθεί.
Σας γνωστοποιούμε  ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός στην αυλή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης στις 9:00 π.μ .
Καλούνται οι μαθητές μας, με συνοδεία ενός μόνο γονέα /κηδεμόνα να προσέλθουν  στο Νηπιαγωγείο για την πραγματοποίηση του Αγιασμού.
Προσέρχεστε από την είσοδο του Νηπιαγωγείου  μαζί με το παιδί σας,εφαρμόζοντας την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς, μαθητές/τριες.
Θερμή παράκληση… , να μην προσέρχεστε νωρίτερα από την προαναφερόμενη ώρα , για την αποφυγή αλληλεπίδρασης μεταξύ παιδιών και  γονέων(Η πόρτα του Νηπιαγωγείου θα ανοίξει στις 8:45 πμ). Η κάθε ομάδα των τμημάτων του Νηπιαγωγείου θα βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο που έχει οριστεί από τις Νηπιαγωγούς προς αποφυγή συγχρωτισμού και τη διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας :
1η ομάδα:Υποχρεωτικό Τμήμα 1ο  / αυλή Δημοτικού με το χώμα,
2η  ομάδα :Υποχρεωτικό Τμήμα 2ο / Ολοήμερο Τμήμα/ γήπεδο μπάσκετ αυλής Δημοτικού
Μετά το τέλος του Αγιασμού , τα παιδιά και οι γονείς αποχωρούν από την αυλή του Νηπιαγωγείου.
Το Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει την Τρίτη 14/9/2021 και σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα σας δοθούν.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ / ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Νηπιαγωγείου έχει προγραμματίσει τις παρακάτω συγκεντρώσεις στις οποίες η παρουσία ενός μόνο γονέα ανά  μαθητή κρίνεται απαραίτητη:
Οι γονείς των παιδιών του 1ου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ θα ενημερωθούν για την λειτουργία του Τμήματος την Παρασκευή 10/9/2021 και ώρα 5:00 μμ στην αυλή του Νηπιαγωγείου από την Νηπιαγωγό ,Χασαπίδου Σωσάννα.
Οι γονείς των παιδιών του 2ου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ / ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ θα ενημερωθούν για την λειτουργία του Τμήματος την Δευτέρα 13/9/2021 και ώρα 10:30 πμ στην αυλή του Νηπιαγωγείου από τις Νηπιαγωγούς : Βαλαβάνη Φωτεινή και Φλώρου Μελιτίνη.
Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία παιδιών.
Για την μεγαλύτερη ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων(παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί) σας παρακαλούμε να φοράτε ΟΛΟΙ μάσκα στον Αγιασμό και στις Συγκεντρώσεις.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η προϊσταμένη και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του 14ου  Νηπιαγωγείου Νεάπολης

 Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό

 του 14ου Νηπιαγωγείου Νεάπολης,
 καλωσορίζει και υποδέχεται τους μαθητές/τριες
 του σχολικού έτους 2021/2022 με ένα  video.
Για να δείτε το video πατείστε    ΕΔΩ
ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση