Το ΣΤ2 στηρίζει το Make A Wish

Φέτος στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και πιο συγκεκριμένα υποστηρίζουμε ενεργά το πρόγραμμα για τα σχολεία “Αστέρι της ευχής”.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Στ’2 ενημερώθηκαν μέσα από βιντεάκια τόσο για το πρόγραμμα όσο και για ευχές νοσούντων παιδιών που έχουν ήδη εκπληρωθεί. Εμαθαν για την ζωή του Chris, του παιδιού που έγινε η αφορμή για την δημιουργία του οργανισμού Make-a-wish.
Αφού συγκεντρώθηκαν τα χρήματα, τα παιδιά επέλεξαν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες πρώτα την ηλικία του παιδιού που θέλουν να βοηθήσουν και έπειτα την ευχή που θα ήθελαν να πραγματοποιηθεί. Είμαστε εδώ, λοιπόν, για να βοηθήσουμε την πεντάχρονη Ιωάννα να πάει σύντομα στην EuroDisney! ????
Φορέσαμε τα υφασμάτινα βραχιολάκια μας και γράψαμε τις ευχές μας στις μικρές καρδούλες. Τα χρήματα κατατέθηκαν ήδη ενώ οι ευχές μας είναι έτοιμες για αποστολή! Ελπίζουμε οι καρδούλες μας να χαρίσουν κουράγιο στην μικρή Ιωάννα και το ποσό που συγκεντρώσαμε να την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση της επιθυμίας της για ένα μαγευτικό ταξίδι!
Καλές γιορτές στους εθελοντές, τα παιδιά και ολόκληρη την οικογένεια του Make-A-Wish της χώρας μας????????
maw1 maw2 maw4 maw3
Κι αφού στηρίξαμε οικονομικά το πρόγραμμα “Αστέρι της ευχής” του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ήρθε η ώρα να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό “Σχεδίασε το αστέρι σου”.
Οι μαθητές του Στ’2 είχαν ως άσκηση να σκεφτούν λέξεις που τους έρχονται στον νου όταν ακούν για το Make-A-Wish Ελλάδος και να τις αποδώσουν στην αγγλική γλώσσα, καθώς η εργασία έγινε στο μάθημα των αγγλικών.
Είκοσι μαθητές πρότειναν 2️⃣0️⃣ λέξεις, τις οποίες περάσαμε σε ένα ψηφιακό εργαλείο για να έχουν την τελική μορφή της «φούσκας»:
DREAM LOVE SUPPORT
HOSPITAL HEALTH DONATION
CARE WISH HELP
KINDNESS HOPE OPTIMISM
THERAPY LAUGH PRESENTS
HAPPINESS SMILE INTEREST
VOLUNTEERS CHILDREN
Τα χρώματα που επιλέξαμε είναι:
????μπλε επειδή τόσο η μασκότ Chris όσο και το λογότυπο του οργανισμού είναι μπλε
????κίτρινο επειδή αυτό ταιριάζει σε ένα λαμπερό αστέρι αλλά και λόγω του χρώματος της κορδέλας ευαισθητοποίησης (χρυσοκίτρινη) για τον παιδικό καρκίνο
⭐Και η μακέτα μας δια χειρός των μαθητών είναι έτοιμη!⭐
make awish
Κατηγορίες: Δράσεις, Κοινωνικές, Σχολείο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *