ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ

“Στη διαδικασία της ομαλής προσαρμογής στο σχολείο δεν μπορεί να παραλειφθεί ο ρόλος της οικογένειας. Οι γονείς εκδηλώνουν την επιθυμία τους να εμπλακούν στις πρακτικές μετάβασης και δρουν υποστηρικτικά τόσο στο πλαίσιο του οικογενειακού όσο και του σχολικού περιβάλλοντος διευκολύνοντας την προσαρμογή των παιδιών”.

ΙΕΠ, Ομαλή Μετάβαση και ζητήματα ετοιμότητας του συστήματος, Πρόγραμμα Σπουδών Προσχολικής Εκπαίδευσης-Οδηγός Εκπαιδευτικού, Αθήνα 2022, σελ. 58

Στα πλαίσια  αυτά υλοποιήθηκαν τα παρακάτω:

περισσότερα εδώ: https://blogs.sch.gr/11nipalex/2025/10/12/panellinia-imera-scholikoy-athlitismoy-eyropaiki-imera-athlitismoy/

 

mhtera nikhforoy
Μητέρα παιδιού μας παρουσιάζει την επιτραπέζια αντισφαίριση, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού.

 

Μαμά μαθητή μας,ήρθε στο νηπιαγωγείο μας και φτιάξαμε μηλόπιτα!!!Στη συνέχεια καταγράψαμε τα υλικά της συνταγής και δημιουργήσαμε ένα QR  code scanner με τις οδηγίες της εκτέλεσης, ώστε αν θέλουμε να την φτιάξουμε στο σπίτι, να γνωρίζουμε τα μυστικά της επιτυχίας!

IMG 20251014 145121    IMG 20251014 184923

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *