Διπλή Χαρά, Διπλή Γιορτή – 25η Μαρτίου 2026

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2026 πραγματοποιήθηκαν παρουσία γονέων και φίλων, οι εορταστικές εκδηλώσεις του νηπιαγωγείου μας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Στην αυλή του σχολείου, τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε μια όμορφη γιορτή με παρέλαση, τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, ενώ έκλεισαν τη γιορτή με τον Εθνικό Ύμνο, χαρίζοντάς μας μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

Μαζί με το συστεγαζόμενο νηπιαγωγείο, τέσσερα τμήματα παρέλασαν και στη συνέχεια παρουσίασαν μαζί αλλά και κυκλικά δρώμενα, τραγουδώντας και χορεύοντας με υπερηφάνεια.

Τα παιδιά ήταν πραγματικά υπέροχα και η προσπάθειά τους και το αποτέλεσμα άξιζαν το μεγάλο χειροκρότημα που πήραν.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη γιορτή μας, καθώς και από τις όμορφες κατασκευές που δημιούργησαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, ανάμεσα στις πρόβες.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά!
Χρόνια πολλά Ελλάδα!

25 MARTIOY 2026 1

📢 Παράταση εγγραφών για το σχολικό έτος 2026-2027

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Φ.6/ΠΨ/36249/Δ1/23-03-2026 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2026-2027 παρατείνονται.

📅 Νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 27 Μαρτίου 2026.


Λήψη αρχείου

Θεατρική εξόρμηση στην «Παραμυθοχώρα»

Σήμερα τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια όμορφη θεατρική εμπειρία, επισκεπτόμενα το θέατρο Παραμυθοχώρα για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο».

Η ιστορία, εμπνευσμένη από τις συνέπειες του πολέμου στη ζωή των παιδιών, μας ταξιδεύει σε μια πόλη όπου ο εχθρός χάνει τα όπλα του και δεν χωράει ο πόλεμος. Είναι μια πόλη έξυπνη, παιχνιδιάρα και αλληλεπιδραστική – μια πόλη που τα έχει όλα και χωράει όλους… εκτός από τον πόλεμο.

Η παράσταση βασίζεται στο πολυβραβευμένο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου και ζωντανεύει μέσα από μια μοναδική μίξη τεχνικών: αφήγηση, κούκλες διαφόρων μεγεθών, μάσκες, μαύρο θέατρο και θέατρο σκιών. Η μαγική ατμόσφαιρα ολοκληρώνεται με τη μουσική και τα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά, που για πρώτη φορά συνεργάζεται με την Παραμυθοχώρα, προσθέτοντας τον δικό του μοναδικό μουσικό τόνο στις περιπέτειες της πόλης.

Τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, γέλασαν, ενθουσιάστηκαν και αλληλεπίδρασαν βιωματικά με τους χαρακτήρες. Μέσα από το παιχνίδι και το θέατρο, έμαθαν σημαντικές αξίες όπως η ειρήνη, η φιλία και η συνεργασία.

📸 Στιγμές από τη σημερινή μας θεατρική εξόρμηση στην Παραμυθοχώρα.

11 MARTIOY 2026