Αρχική » 2025 » Δεκέμβριος » 14
Αρχείο ημέρας 14 Δεκεμβρίου, 2025
Προμήθεια αστεριών στα πλαίσια του προγράμματος “Το αστέρι της Ευχής” του Make a Wish -Κάνε μια ευχή Ελλάδος
Αγαπητοί Γονείς/κηδεμόνες,
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) https://makeawish.gr/ είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί, μέσω δωρεών, ευχές παιδιών ηλικίας 3-17 ετών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η μυϊκή δυστροφία, διάφορα σύνδρομα κ.α. ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.
Το Σχολείο μας και φέτος συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αστέρι της ευχής» (με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γνωμοδότηση Αρ. Πρωτ.: Φ.2.1/ΜΓ/41288/8022/Δ7/ 25-1-2024).
Με τη δική σας συμμετοχή το Νηπιαγωγείο μας κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 330 ευρώ και να προμηθευτεί 165 αστεράκια, τα οποία θα σας διανεμηθούν ανάλογα, κατά τη διάρκεια του Εικαστικού Χριστουγεννιάτικου Εργαστηρίου την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 .
Ευχαριστούμε Θερμά όλους τους Γονείς/Κηδεμόνες για τη μαζική και συγκινητική συμμετοχή τους σε αυτή τη Δράση.
Για την ενημέρωσή σας, παραθέτουμε το αποδεικτικό κατάθεσης του χρηματικού ποσού, που συγκεντρώθηκε.
Ευχαριστούμε
Οι Νηπιαγωγοί






