Βιβλία για το Νηπιαγωγείο μας από το Library4all!

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 14-12-2015

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς ψάχνοντας τρόπο να εξοπλίσουμε την βιβλιοθήκη του νηπιαγωγείου μας έμαθα για το το Library4all ,

ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συγκεντρώνει βιβλία που προέρχονται συνήθως από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών, εκδοτών και μη κερδοσκοπικών φορέων και τα στέλνει σε σχολεία που έχουν ανάγκη.

Κάναμε λοιπόν μια αίτηση και για το δικό μας σχολείο.Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση.Μας είπαν ότι προς το παρόν δεν θα μπορούσαν να μας στείλουν τα βιβλία.Όμως μας υποσχέθηκαν ότι δεν θα μας ξεχάσουν.Και πράγματι δεν μας ξέχασαν!

Μια έκπληξη μας περίμενε σήμερα.Ένα μεγάλο κουτί γεμάτο βιβλία για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης μας από ένα πρώιμο Αι-Βασίλη που λέγεται Library4all! 

Τα βιβλία στάλθηκαν με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη που ανέλαβε τα έξοδα αποστολής τους.

PC140012

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

O παράδεισος της βιβλιοθήκης!

«Πάντα φανταζόμουν τον παράδεισο σαν ένα είδος βιβλιοθήκης» είπε ο Αργεντινός συγγραφέας Jorge Luis Borges.

Τα 26 παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του 2/Θ Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Λίμνης βρεθήκαμε μπροστά στον παράδεισο των βιβλίων που μας προσφέρατε!

Η χαρά μας απερίγραπτη! Είμαστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσουμε την περιήγηση στα μονοπάτια του παραδείσου! Όλοι οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στο αίτημά μας και βοηθήσατε να ανοίξουμε την βιβλιοθήκη μας!

Ομάδα του Library4all,συνεχίστε το σπουδαίο έργο σας που φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία που έχετε για τα παιδιά και το σχολικό περιβάλλον τους,καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΟΥ 2/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση