ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Η ΆΛΛΗ ΌΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Η φετινή σχολική χρονιά, 2016-2017, έληξε με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Οι απόφοιτοι του σχολείου μας κατάφεραν να σημειώσουν υψηλές επιδόσεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα κάτω από αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες και εξωγενείς παράγοντες, όπως τις αλλεπάλληλες ισχυρές σεισμικές δονήσεις  αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες, που σημειώθηκαν μεσούσης της περιόδου των εξετάσεων.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τη σωστή διαχείριση του άγχους τους, μια και στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις το μεγάλο στοίχημα δεν ήταν μόνο η σωστή κατάκτηση του γνωστικού αντικειμένου, αλλά κυρίως η διατήρηση των αποθεμάτων ψυχικής αντοχής των μαθητών μας μπροστά στην αναβολή της εξέτασης των τελευταίων μαθημάτων σε αόριστο χρόνο. Η ολοένα αυξανόμενη αγωνία τους να διαφυλάξουν τα αποθέματα των δυνάμεών τους για την καλύτερη δυνατή επίδοσή τους στις εξετάσεις, αποτέλεσε μία δοκιμασία ζωής που τους βρήκε όλους νικητές.

Αξίζουν, λοιπόν, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους μας, γιατί αναμετρήθηκαν με τους καιρούς, και τους ευχόμαστε από καρδιάς «Καλή σταδιοδρομία» στα πρώτα τους βήματα  στον στίβο της ζωής.

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
   
   
  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Γ. ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΤΟΥ, ΠΕ03  

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykpeirm/2017/07/12/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b7-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7-%cf%8c%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση