Σχολικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης

Ένα μεγάλο «Μπράβο» αξίζει στους μαθητές του ΓΕ.Λ Ανδραβίδας που συμμετέχουν στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου και τις τελευταίες δύο εβδομάδες αγωνίστηκαν στους σχολικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης Λυκείων.

Χωρίς να παραμελούν τα μαθήματά τους, με πολύ επιμονή και αψηφώντας την κούραση, προετοιμάζονταν για τον επόμενο αγώνα. Αντιμετώπισαν νικηφόρα το ΓΕ.Λ Λεχαινών, το ΕΠΑΛ Λεχαινών, το ΓΕ.Λ Βαρθολομιού και το ΓΕ.Λ Γαστούνης στο κλειστό γυμναστήριο της Ανδραβίδας  αλλά έχασαν (52-45) από το 2ο ΓΕ.Λ Αμαλιάδας, στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Αρκετοί από τους μαθητές συμμετέχουν σε αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και αυτό βοηθάει πολύ στην απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στην ομάδα μπάσκετ αγωνίστηκαν οι μαθητές:

Αργυρόπουλος Γιώργος

Αρχιμανδρίτης Φάνης

Βατσής Παναγιώτης

Γεωργιόπουλος Γιώργος

Διαμαντόπουλος Βασίλης

Κοντόγιωργας Νίκος

Μπατής Νίκος

Πανταζής Νίκος

Παπαγιαννακόπουλος Ανδρέας

Σινάνος Νίκος

Τσακουμάκος Γιάννης

Χιώνης Θοδωρής

 

Υπεύθυνη  της συμμετοχής η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου κα. Γεωργία Παππά, η οποία στηρίζει τις προσπάθειες των μαθητών και είναι συνεχώς δίπλα τους όπως οφείλει να κάνει κάθε εκπαιδευτικός που σέβεται το λειτούργημά του. Έτσι το σχολείο θα μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε  οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lykandra/archives/477

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση