Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Τρίτη, 5 Μάιος 2015

Εικονογραφημένο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη: «Το Κορίτσι»

Τα παιδιά του Δ2 στο μάθημα της Γλώσσας εικονογράφησαν το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Το κορίτσι».

Στη συνέχεια στο μάθημα της ΤΠΕ δημιούργησαν το παρακάτω βιντεάκι χρησιμοποιώντας τις ζωγραφιές τους και το επένδυσαν με το αντίστοιχο τραγούδι που ερμηνευει η Αρετή Κετιμέ.

 

Πέμπτη, 5 Μάρτιος 2015

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΑΠ 1,2,3» ΤΟΥ ΕΠ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», ΕΣΠΑ 2007-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014

Επίσκεψη στο Παναθηναϊκό στάδιο

Την Παρασκευή 14 /11/14 , οι μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας επισκέφθηκαν το χώρο του παναθηναϊκού σταδίου  για την διεξαγωγή του προγράμματος «Kids Athletics». Ύστερα από την ξενάγηση στο χώρο , οι μαθητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα του στίβου με την καθοδήγηση Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Τετάρτη, 26 Νοέμβριος 2014

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Την Τρίτη 25-11-2014, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων του σχολείου μας παρακολούθησαν τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο».
Την τηλεδιάσκεψη διοργάνωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Επίσης είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση, μετά το τέλος των παρουσιάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.cyberkid.gov.gr

τηλεδιάσκεψη-25-11-14-1

 

τηλεδιάσκεψη-25-11-14-2

Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

Έναρξη σχολικού έτους 2014-2015

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου εύχονται στους μαθητές και τους γονείς τους

Καλή Σχολική Χρονιά.      

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων