Αρχική » Γενικά » Eπιμορφωτική ημερίδα Θεολόγων Ν. Φωκίδας, την Πέμπτη 16 Μαϊου

Aρχείο Δημοσιευμάτων

Eπιμορφωτική ημερίδα Θεολόγων Ν. Φωκίδας, την Πέμπτη 16 Μαϊου

Μετά από απόφαση του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμου (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)  Στερεάς Ελλάδας (Πράξη 12η/07-05-2019, Ολομ.) την Πέμπτη 16-05-2019 και ώρα 11.30 – 13.30, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Άμφισσας (οδ. Ι. Γιδογιάννου 16) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική – επιμορφωτική ημερίδα των Θεολόγων καθηγητών που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Ν. Φωκίδας.

Το θέμα της ημερίδας θα είναι «Το μάθημα των Θρησκευτικών στο σύγχρονο σχολείο: Θέματα παιδαγωγικής – διδακτικής προσεγγίσεως του νέου Π.Σ. και δημιουργικής χρήσεως των Τ.Π.Ε. στη μαθησιακή διαδικασία» με εισηγητή τον Χαρ. Ανδρεόπουλο Συντονιστή Εκπ/κού Έργου κλ. ΠΕ01 – Θεολόγων Στερεάς Ελλάδας.

Οι κ.κ. Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων καλούνται να τροποποιήσουν το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Πέμπτης, 16-05-2019, ώστε να δυνηθούν οι θεολόγοι των σχολείων να συμμετάσχουν στη συνάντηση και να μην υπάρξει απώλεια διδακτικών ωρών.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης. Η συμμετοχή στην ημερίδα γίνεται χωρίς δαπάνη για το δημόσιο και χωρίς να παρακωλύεται η λειτουργία των σχολείων.

 

 


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση