no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΙΣΤΟΡΙΑ Ενότ. Ε΄- ΚΕΦ 6 “Ο Μεσοπόλεμος”

Συγγραφέας: | 9 Ιουνίου 2015
| 233 σχόλια |

Ο ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΣ

Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα. Η ανακούφιση και η εγκατάστασή τους ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε η χώρα την περίοδο του Μεσοπολέμου. Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο στην Ελλάδα επικρατούσε πολιτική και κοινωνική αναταραχή.

ΜΕΣΟΠΌΛΕΜΟΣ1

Ο Μεσοπόλεμος είναι η χρονική περίοδος 1918-1939 ανάμεσα στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους για την Ευρώπη,ενώ για την Ελλάδα αρχίζει το 1922 και τελειώνει το 1940.

Είναι μια περίοδος κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής. Η Μικρασιατική καταστροφή επισφραγίστηκε με τη συνθήκη της Λωζάννης——>>ΚΛΙΚ.

MESOPOLEMOS2

ΣΧΕΔΙΟ  ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΣ1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

MESOPOLEMOS2

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

https://b14e32760840e99b62a972b923234a6c7f7d7678.googledrive.com/host/0B3zesXDYWEqdRmZnXzMyZTRfYVk/interaction.html
κάτω από: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ_ΣΤ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες