↑ Επιστροφή σε Εκπαιδευτικά εργαλεία

Εκτύπωσέ το Σελίδα

Παιχνίδια και εφαρμογές

1. e-bug.eu: Σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών με θέμα τα μικρόβια, τα αντιβιοτικά, τα εμβόλια και το ανοσοποιητικό σύστημα γενικά.

2. Code Fred: Survival Mode: Έχετε ποτέ σκεφτεί πως αναπνέετε, πώς οι πληροφορίες ταξιδεύουν από τις αισθήσεις σας στον εγκέφαλο σας ή οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα καταπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν συνεχώς για να σας κρατήσουν ζωντανούς; Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος και να συμμετέχετε σε αυτές τις φυσιολογικές διαδικασίες για να βοηθήσετε τον Φρεντ να ξεπεράσει τον κίνδυνο μέσα στο δάσος.

3. Cell World (app): Εισέλθετε στο μαγικό κόσμο του κυττάρου. Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες του κάθε τμήματος των κυττάρων με την πλοήγηση προς τον πυρήνα, τα μιτοχόνδρια, τα ριβοσώματα και τα υπόλοιπα οργανίδια (Google play, App Store)

4. Φυσική επιλογή: Εξερευνήστε τη Φυσική Επιλογή ελέγχοντας το περιβάλλον και προκαλώντας μεταλλάξεις στα κουνελάκια.

5. Human body (app): Παρουσίαση των σημαντικότερων συστημάτων οργάνων του ανθρώπινου σώματος (Google play)

6. Bacteria interactive: Εξερευνήστε τα σχήματα των βακτηρίων (Google play).

7. Περιοδικός Πίνακας: Ο καλύτερος Περιοδικός Πίνακας των χημικών στοιχείων! Η χημεία στην τσέπη σας! Χαρακτηριστικά: 1) 118 χημικά στοιχεία, 2) Ατομικές, θερμοδυναμικές, υλικές, ηλεκτρομαγνητικές, πυρηνικές ιδιότητες και αντιδραστικότητα για κάθε στοιχείο, 3) Διάγραμμα του φλοιού των ηλεκτρονίων κάθε στοιχείου, 4) Solubility chart, 5) Molar mass calculator (Google play).

8. Cyber Chronix: Το Cyber ​​Chronix είναι ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης σχετικά με τους κινδύνους απορρήτου και τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων στον νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Ο GDPR ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018. Στοχεύει στην καλύτερη προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Αλλά τι σημαίνει για την καθημερινή σας ζωή; Γίνετε μέλος του Iggy και των φίλων του σε αυτήν την περιπέτεια και ανακαλύψτε το! (Google play)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/vasvour/games-and-apps/viologia

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων