Επιστροφή σε Εκπαιδευτικά εργαλεία

Παιχνίδια και εφαρμογές

  • e-bug.eu: Σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών με θέμα τα μικρόβια, τα αντιβιοτικά, τα εμβόλια και το ανοσοποιητικό σύστημα γενικά.
  • Cell World (app): Εισέλθετε στο μαγικό κόσμο του κυττάρου. Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες του κάθε τμήματος των κυττάρων με την πλοήγηση προς τον πυρήνα, τα μιτοχόνδρια, τα ριβοσώματα και τα υπόλοιπα οργανίδια (Google play, App Store)
  • Φυσική επιλογή: Εξερευνήστε τη Φυσική Επιλογή ελέγχοντας το περιβάλλον και προκαλώντας μεταλλάξεις στα κουνελάκια.
  • Human body (app): Παρουσίαση των σημαντικότερων συστημάτων οργάνων του ανθρώπινου σώματος (Google play)
  • Περιοδικός Πίνακας: Ο καλύτερος Περιοδικός Πίνακας των χημικών στοιχείων! Η χημεία στην τσέπη σας! Χαρακτηριστικά: 1) 118 χημικά στοιχεία, 2) Ατομικές, θερμοδυναμικές, υλικές, ηλεκτρομαγνητικές, πυρηνικές ιδιότητες και αντιδραστικότητα για κάθε στοιχείο, 3) Διάγραμμα του φλοιού των ηλεκτρονίων κάθε στοιχείου, 4) Solubility chart, 5) Molar mass calculator (Google play).
  • Cyber Chronix: Το Cyber ​​Chronix είναι ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης σχετικά με τους κινδύνους απορρήτου και τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων στον νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Ο GDPR ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018. Στοχεύει στην καλύτερη προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Αλλά τι σημαίνει για την καθημερινή σας ζωή; Γίνετε μέλος του Iggy και των φίλων του σε αυτήν την περιπέτεια και ανακαλύψτε το! (Google play)
  • copyrightschool.gr: Το copyrightschool.gr δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους να μάθουν περισσότερα για την πνευματική ιδιοκτησία.Φιλοξενεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ).
  • Syrian Journey: Η σύγκρουση στη Συρία έχει διαλύσει τη χώρα, αφήνοντας χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια εκατομμύριανα εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Πολλοί αναζητούν καταφύγιο σε γειτονικές χώρες, αλλά άλλοι πληρώνουν διακινητές για να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη – κινδυνεύοντας με θάνατο, σύλληψη και απέλαση. Αν φεύγατε από τη Συρία για την Ευρώπη, τί επιλογές θα κάνατε για εσάς και την οικογένειά σας; Κάντε το ταξίδι μας για να καταλάβετε τα πραγματικά διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/vasvour/games-and-apps/viologia

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση