ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας, στα ΜΜΕ, το Σάββατο 14-11-2020, αναστέλλεται η λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων από τη Δευτέρα 16-11–2020 έως και 27-11-2020.  

Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα λειτουργήσει εξ αποστάσεως με δύο  τρόπους:

 

1) με την εκπαιδευτική τηλεόραση που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16-11–2020 στις 9 π.μ. και θα  προβάλλει τηλεοπτικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού από την ΕΡΤ2  και

 

2) με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18-11-2020 και θα πραγματοποιείται μεσημέρι -απόγευμα μετά τις 14:00.

 

Αναμένουμε να σταλούν οδηγίες στα σχολεία. Μόλις λάβουμε τη σχετική εγκύκλιο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο μήνυμα.

 

Σε ότι αφορά στο σχολείο μας, όλοι οι μαθητές διαθέτουν κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν στη διάθεσή τους τον απαιτούμενο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα.

 

Οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο και μέσω σταθερού τηλεφώνου. Άμεσα θα σας σταλούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εκπαιδευτικών του κάθε τμήματος.

 

Για κάθε προβληματισμό, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνό του σχολείου και στο mail του σχολείου: 44dimlaris@sch.gr

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

κ.Κουκώλη Μαρία