Αν σας θυμίζει κάτι η μουσική, τότε μάλλον θα ανήκετε στο κοινό της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

O Σταύρος Θεοδωράκης ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία από το 1984. Εδώ και χρόνια υπηρετεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου πιστά, έχοντας περάσει από εφημερίδες, περιοδικά, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, και μάλλον ήρθε η στιγμή να …εξαπλωθεί και online!

Η εκπομπή του είναι από εκείνες που δεν έχουν έτσι απλά κοινό, αλλά φανατικό κοινό, και δικαίως, αφού είναι αναμφισβήτητα μία από τις λίγες πολύ καλές τηλεοπτικές εκπομπές. Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη είναι ένα τηλεοπτικό διαμάντι κι έχουν χιλιάδες φανατικούς φίλους.

Έτσι, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, ύστερα από πάρα πολλά e-mails και μηνύματα που έχει λάβει, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία της ιστοσελίδας των «Πρωταγωνιστών», www.protagon.gr, η οποία θα είναι έτοιμη να ντεμπουτάρει στο διαδίκτυο στις 13 Οκτωβρίου και που, τόσο το περιεχόμενό της όσο και η αισθητική της, θα φέρουν τη «σφραγίδα» του δημοσιογράφου.

Είναι καιρός να ακολουθήσουν κι άλλοι δημοσιογράφοι τον δρόμο που έχει ανοίξει εδώ και καιρό και ο Στέλιος Κούλογλου με το site www.tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων