Ο ήχος είναι μόνο η αρχή. Τα Μp3 Ρlayers έχουν πλέον εκσυγχρονιστεί, οι δυνατότητές τους πολλαπλασιάζονται και το «βασίλειο» της εικόνας γίνεται σιγά σιγά κτήμα τους. Με μεγαλύτερες οθόνες- η διαγώνιος των οποίων φτάνει ακόμα και τις 5 ίντσες-, δυνατότητα να αναπαράγουν όλα τα δημοφιλή φορμά εικόνας και ήχου, αλλά και ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας, η νέα γενιά συσκευών με την «κωδική» ονομασία Μp4 Ρlayers φιλοδοξεί να γίνει το κέντρο της ψυχαγωγίας εν κινήσει. Αν και Μp4 Ρlayers κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά, τα καινούργια μοντέλα φέρνουν μαζί τους μια σειρά από καινοτομίες και επιπλέον δυνατότητες, όπως είναι μεταξύ άλλων η οθόνη αφής που διευκολύνει τον χειρισμό και η ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

«Παίζουν» τα πάντα
Το μεγάλο πλεονέκτημα των συσκευών αυτού του τύπου είναι ότι αναπαράγουν σχεδόν όλα τα διαφορετικά φορμά εικόνας. Η σύνδεση με τον υπολογιστήή ακόμα και απευθείας με Ιnternet- γίνεται άμεσα και χωρίς κόπο, και από ΄κει και πέρα η αναπαραγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στην οθόνη της συσκευής είτε και αλλού, όπως για παράδειγμα σε τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα. Έτσι, τα Μp4 Ρlayers μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα DVD και μάλιστα με μεγάλη χωρητικότητα και χωρίς περιορισμούς.

Ζήτημα τιμής
Οι δυνατότητες της κάθε συσκευής, όπως είναι φυσικό, καθορίζουν και το κόστος αγοράς. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο παίζει το μέγεθος της συσκευής και κυρίως της οθόνης. Όσο μεγαλύτερη τόσο ακριβότερη, ανάλογα βέβαια και με την ποιότητά της. Επιπλέον δυνατότητες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Ιnternet μέσω Wi-Fi, παίζουν τον ρόλο τους, ενώ «βαρόμετρο» για το κόστος αποτελεί και το μέγεθος της ενσωματωμένης μνήμης που έχει το κάθε μηχάνημα. Κατά κανόνα πάντως, οι συσκευές αυτής της κατηγορίας αρχίζουν περίπου από τα 100 (και κάτι) ευρώ και φτάνουν ακόμα και μέχρι τα 400 ευρώ.

Τips

Οι νέες συσκευές με την κωδική ονομασία Μp4 Ρlayers φιλοδοξούν να γίνουν το κέντρο της ψυχαγωγίας εν κινήσει

Ανακτήθηκε από: http://www.tanea.gr



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Μάρτιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.