Λήξη Σχολικής Δράσης ‘Ταπερίστας 2023’

Αγαπητοί συνάδελφοι,

το Σχολικό Δίκτυο Δράσης «Ταπερίστας 2023» έφτασε στο τέλος του για φέτος.
Παρακολουθήσαμε μέσω των blogs την υλοποίηση της Δράσης από αρκετά σχολεία
και το αξιόλογο έργο που παρήγαγαν. Είχαμε επίσης φέτος για πρώτη φορά τη χαρά να  συναντήσουμε κάποιους από εσάς, έστω και διαδικτυακά και να απολαύσουμε τα νόστιμα δεκατιανά που μας προτείνατε την «Ημέρα Δεκατιανού».

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Σ.Δ.Δ. «Ταπερίστας 2023» προγραμματίζεται και 3ήμερο διά ζώσης σεμινάριο στην Αρναία. Έχει αποσταλεί σχετική ενημέρωση στα σχολεία μέσω των Δ/νσεων Εκπ/σης και υπάρχει σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Αρναίας.

Το τελευταίο μέρος της Δράσης είναι η αποτίμηση και αξιολόγησή της.

Παρακαλούμε λοιπόν για τα εξής:

Για την επικαιροποίηση των στοιχείων συμμετοχής μαθητών και εκπαιδευτικών, την αποτίμηση – αξιολόγηση της Δράσης, την πιστοποίηση υλοποίησής της και την αποστολή των βεβαιώσεων, έχετε να κάνετε δύο ενέργειες (1 και 2) έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

  1. Συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα https://forms.gle/KJkCoH6L6vFH5JNcA

Τη φόρμα θα συμπληρώσει μόνο ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός της Δράσης από κάθε σχολείο, δηλώνοντας τα στοιχεία όλων των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν.

Στη φόρμα πρέπει να συμπληρώσετε τέσσερις, πολύ σύντομες, ενότητες:
Δήλωση υλοποίησης  ή  μη υλοποίησης της δράσης, Στοιχεία σχολείων,  Αξιολόγηση και Δήλωση συμμετοχής στην παρουσίαση του έργου.

Βάσει των Στοιχείων που θα δηλωθούν στην τρίτη ενότητα, θα εκδοθούν και οι βεβαιώσεις συμμετοχής στη Δράση, για τους εκπαιδευτικούς που την υλοποίησαν, οι οποίες θα σταλούν στα προσωπικά e-mails . Επίσης στην τελευταία Ενότητα μπορείτε να δηλώσετε αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μία διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του έργου σας, στην αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα (Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής). Για τη συμμετοχή σας δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεστε στο ίδιο σχολείο στο οποίο διδάσκετε φέτος. Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που δεν έχουν υλοποιήσει τη Δράση θα πρέπει να συμπληρώσουν μόνο τη δεύτερη ενότητα δηλώνοντας ότι δεν έχουν υλοποιήσει τη Δράση.

  1. Στείλτε το παραδοτέο της Δράσης.

Το παραδοτέο για κάθε σχολείο που υλοποίησε τη Δράση, είναι ένα μικρό κείμενο, συνοπτικής περιγραφής του τρόπου υλοποίησης της δράσης με 1-2 φωτογραφίες.
Το αρχείο δεν πρέπει να ξεπερνά τις δύο σελίδες και θα έχει τίτλο με μέγεθος
γραμματοσειράς 14 και bold, το όνομα του σχολείου και τον τίτλο της Δράσης (Ταπερίστας 2023). Θα ακολουθεί ένας πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετείχαν και αμέσως μετά οι φωτογραφίες και το κείμενο. Το κείμενο θα το γράψετε με μέγεθος γραμματοσειράς 12.
Το παραδοτέο θα αποσταλεί με email στο ΚΠΕ Αρναίας kpearn@sch.gr και θα είναι προαπαιτούμενο για την αποστολή των βεβαιώσεων συμμετοχής. Στο θέμα του e-mail θα γράψετε: Παραδοτέο «Ταπερίστας».

  1. (προαιρετική ενέργεια) Δημοσιοποιήστε στα Blogs τις δραστηριότητές σας με κείμενα και φωτογραφίες (αν δεν το έχετε ήδη κάνει). Αυτό το υλικό θα αποτελέσει ένα σημαντικό αποθετήριο για τους μελλοντικούς «Ταπερίστας». Σας υπενθυμίζουμε ότι, όσοι χρειάζεστε κάποια βοήθεια στη δημοσιοποίηση των άρθρων σας στο Blog, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Χρυσοβέργη Ευαγγελία στο e-mail  echryso66@gmail.com .

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στα σχολεία που υλοποίησαν τη Δράση θα αποσταλεί
Ενθύμιο συμμετοχής στο οποίο θα αναγράφονται τα ονόματα των εκπαιδευτικών και
των μαθητών που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Εκ μέρους των συνεργαζόμενων φορέων
Η Π.Ο. του ΚΠΕ Αρναίας.

 

Κατηγορίες: Άρθρα 2022-2023. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *