Ένα ακόμα θέμα που συζητήσαμε με τους μαθητές μας, ήταν οι τρόποι διαχείρησης των οικιακών αποριμμάτων καθώς και η διαλογή αυτών .
Βρήκαμε συνταγές τις οποίες θα μπορούσαμε να κάνουμε με περισεύματα φαγητών με στόχο τη μείωση σπατάλης τροφίμων καθώς βιώνουμε δύσκολους οικονομικούς καιρούς.
Μιλήσαμε για τους κανόνες μιας ισορροποιημένης υγιεινής διατροφής οι οποίοι μεταξύ των άλλων μας βοηθούν και στον έλεγχο του βάρους μας εν όψει κιόλας του καλοκαιριού!!
Κλείσαμε το πρόγραμμα μας με τη δημιουργία αφίσας απο τους μαθητές μας!!!!
Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!