Οι μαθητές του τμήματος Α4 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα διοργάνωσαν μπουφέ στον χώρο του σχολείου με διάφορα υγιεινά σνακ για το σχολικό τους γεύμα. Αφού εξέθεσαν στον μπουφέ διάφορα σνακ από διαφορετικές ομάδες τροφίμων (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά, βιταμίνες), στη συνέχεια παρουσίασαν τις επιλογές τους στους συμμαθητές τους και εξήγησαν τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν.
Μεταξύ άλλων έφεραν φρούτα, λαχανικά, τυρί, αυγό, γιαούρτι, μέλι, ξηρούς καρπούς, κριτσίνια, ρυζογκοφρέτες, φυστικοβούτυρο και σταφίδες.
Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία δράση! Μας δίνετε ιδέες για να εφαρμόσουμε στο σχολείο μας!