Καλή μας νέα αρχή…!

Ιαν 202111

Καλημέρα, καλησπέρα.
Να μαστε πάλι στο σχολείο…Με προσοχή ,με τήρηση των μέτρων και πολλή χαρά που ξαναείδαμε ο ένας τον άλλον.
Μία συμμαθήτριά μας η Σίντο πήγε στην Αθήνα και αυτός μάς στενοχωρεί αλλά της ευχόμαστε τα καλύτερα και περιμένουμε τα νέα της και από δω.Θα είναι πάντα στην καρδιά μας το γλυκό της χαμόγελο και η καλή της καρδιά.Εξ άλλου τώρα με το διαδίκτυο ,δεν θα χαθούμε και τελείως!

Πού είναι τα Ιμαλάια;Σε ποιο κράτος ;Τι σχέση έχουν με την εικόνα του άνδρα που βλέπουμε εδώ;
Ποιος ήταν ο Καποδίστριας ,τι σχέση έχει η Αίγινα με την σημερινή μέρα και πού βρίσκεται;Σε αυτά θα μάς απανήσει στα σχόλια η Χρίστίνα που είναι η σημερινή συνδιαχειρίστρια του ιστότοπου.
Οι υπόλοιποι/ες θα γράψουν αν θέλουν συναισθήματα για την σημερινή ημέρα και φυσικά ευχές στην Σίντο!

2 σχόλια στο άρθρο

“Καλή μας νέα αρχή…!”

  1. 12 Ιανουαρίου, 2021 στις 15:10       Χριστίνα Γρηγορίου Έγραψε:

    Τα Ιμαλαια βρίσκονται στην Ασία και εκτείνονται σε 7 χώρες την Ινδία,το Νεπάλ,το Μπουταν, τη λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας,το Πακιστάν,την Μιανμάρ και το Αφγανιστάν με τις 3 πρώτες ασκούν κυριαρχία στο μεγαλύτερο τμήμα της οροσειράς. Ο άνδρας που βλέπουμε στην εικόνα ειναι ο σερ Εντμουντ Περσιβαλ Χίλαρι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στην κορυφή του Έβερεστ.Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν Έλληνας διπλωμάτης και πολιτικός.Η Αίγινα είναι νησί και βρίσκετε στο Σαρωνικό Κόλπο. Στις 12 Ιανουαρίου του 1828 η Αίγινα είχε την τιμή να υποδεχτεί τον πρώτο Κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας, τον Ιωάννη Καποδίστρια.


  2. 12 Ιανουαρίου, 2021 στις 18:16       Μεγκιάνα Έγραψε:

    Σίντο μας λείπεις αρκετά, σου εύχομαι να περνάς καλά εκεί που είσαι και να προσαρμοστείς εύκολα στο καινούριο σου σχολείο θα σε θυμόμαστε για μπάντα

    Με αγάπη Μεγκιανα!




Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων