ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Υπηρετώ ως Σχολικός Σύμβουλος στη 2η Περιφέρεια Π.Ε. Αχαΐας με έδρα την Πάτρα. Τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντά μου εστιάζονται στο χώρο της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης και ειδικότερα σε θέματα που έχουν σχέση με την ανισότητα στην εκπαίδευση, το σχολικό και κοινωνικό αποκλεισμό των μαθητών, την εκπαιδευτική πολιτική από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως σήμερα, τις σχέσεις και ανταλλαγές των δρώντων στη σχολική τάξη, το ρόλο της οικογένειας στην κοινωνικοποίηση του παιδιού, τις διαφοροποιημένες σχέσεις οικογένειας και σχολείου, το ρόλο των εκπαιδευτικών μπροστά στο νέο αιώνα κ.ά.

Χωρίς σχόλια

 1. Καλησπέρα σας.
  Η φετινή χρονιά έχει τις δικές της δυσκολίες και καταλαβαίνω την ανησυχία σας. Επειδή γνωρίζω και το σχολείο στο οποίο αναφέρεστε, θέλω να είστε σίγουρη ότι και οι εκπαιδευτικοί και εγώ θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, η σχολική χρονιά να εξελιχθεί όσο πιο καλά γίνεται. Αυτή την εβδομάδα έχω προγραμματίσει με τις δασκάλες να συζητήσω κι εγώ με τα παιδιά.
  Ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά του τρίτου τμήματος ενσωματώθηκαν στα άλλα δύο είναι η αλφαβητική κατανομή με βάση το ονοματεπώνυμο.
  Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι δε θα δημιουργηθούν προβλήματα και σύντομα τα παιδιά θα νιώσουν άνετα με τους συμμαθητές τους.
  Στη διάθεσή σας για ότι νομίζετε ότι θέλτε να συζητήσουμε
  Καλή σχολική χρονιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *