Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες  χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους σας υγεία και ευτυχία!

Τέλειωσαν οι διακοπές των Χριστουγέννων και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε σε μια «κανονικότητα» , δυστυχώς όχι κανονική…

‘Όπως όλοι θα γνωρίζετε τον τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κορονοϊού έχουν αυξηθεί υπερβολικά…

Παίρνοντας αυτό σαν δεδομένο και το γεγονός ότι οι μαθητές του νηπιαγωγείου επιδεικνύουν πάντα απόλυτη υπευθυνότητα , τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα τους και να φερθούμε το ίδιο υπεύθυνα τηρώντας πιστά τα προβλεπόμενα πρωτοκόλλα.

Κάνουμε  όλα τα Self test και  τα κάνουμε σωστά.

Είναι καλύτερα να πονέσει λίγο η μυτούλα του παιδιού σας, παρά να κλείσει το σχολείο!

Τα test να γίνονται και να δηλώνονται έγκαιρα.

Η διενέργεια self test είναι υποχρεωτική και αφορά ΟΛΟΥΣ. Μαθητές ,εκπαιδευτικούς, νοσήσαντες και εμβολιασμένους.

Να κρατάτε τα παιδιά στο σπίτι όταν έχουν και το παραμικρό σύμπτωμα ή αδιαθεσία, χωρίς να φέρνετε τον εκπαιδευτικό στη δυσάρεστη θέση να σας το υπενθυμίζει!

 

Ειδικά, για το χρονικό διάστημα από την 10η Ιανουαρίου 2022 έως την 15η Ιανουαρίου 2022, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται τρεις (3) φορές τη συγκεκριμένη εβδομάδα, δηλαδή για την Δευτέρα 10/1/2022, την Τρίτη 11/1/2022 και την Παρασκευή 14/1/2022 αντιστοίχως. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα( άρα διενεργούμε το πρώτο τεστ την Κυριακή και το δηλώνουμε στην πλατφόρμα edupass άμεσα. Διενεργούμε το δεύτερο την Δευτέρα και το δηλώνουμε και το τρίτο την Πέμπτη και το δηλώνουμε).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία