Πλατφόρμα edupass.gov.gr

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΣΙΚΩΝ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 01-11-2021

Πλατφόρμα edupass.gov.gr

Από σήμερα Δευτέρα 1-11-2021, οι γονείς/κηδεμόνες όλων των μαθητών  οφείλουν να εισέλθουν στην πλατφόρμα edupass.gov.gr και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναφέρονται εκεί.
Χρειάζονται οι κωδικοί taxis net .
Για τους μαθητές που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου θα υποβληθεί εκεί (στο edupass.gov.gr) αίτηση-δήλωση (μία μόνο φορά).
Οι μαθητές που δεν έχουν εμβολιαστεί θα συνεχίσουν να δηλώνουν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) 2 φορές την εβδομάδα στη νέα πλατφόρμα (edupass.gov.gr) και όχι στο self-testing.gov.gr που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα.
Αναλυτικότερα:
https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

Σας παρακαλούμε να κάνετε την δήλωση στην πλατφόρμα  όχι αργότερα από τις 9.00 μ.μ. για να μπορεί να  ελεγχθεί από την Προϊσταμένη του Σχολείου. Μπορείτε να την εκτυπώσετε ή  να την έχετε αποθηκεύσει στο κινητό σας και να την επιδείξετε στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση