Ευχαριστήριο προς τους γονείς των μαθητών της σχολικής χρονιάς 2023-2024!

Οφείλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους γονείς των μικρών μαθητών για τη συνεισφορά τους με σε όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς! Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την πρωτοβουλία σας να βαφτούν οι εξωτερικοί τοίχοι του σχολείου καθώς και για την ανάπλαση του προαύλιου χώρου του Νηπιαγωγείου μας!

4

5

6

1

2

3

Με μεγάλη προθυμία και θέληση στηρίξατε το σχολείο και συμβάλατε στην ικανοποίηση των αναγκών του. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καινούρια παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου!

11

12

10

Επίσης, σας ευχαριστώ, για τη συμμετοχή σας τόσο στον περίπατο που κάναμε με τα παιδιά μέσα στο χωριό όσο στην επίσκεψη που καταφέραμε να κάνουμε στο Ανάκτορο του Νέστορα, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Ταξιδεύοντας στην καθημερινή ζωή των παιδιών στη μυκηναϊκή και στην κλασική εποχή».

9

8

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προσφορά σε μπλουζάκια για τους μικρούς μας μαθητές και τις εκπαιδευτικούς.  Η πραγματικά πολύτιμη προσφορά σας μας βοήθησε ώστε να γίνει το σχολείο ένας πολύ όμορφος χώρος για τα παιδιά! Χωρίς τη βοήθειά σας δε θα καταφέρναμε να μεταμορφώσουμε το σχολείο μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σε ένα χώρο ασφαλές, πρακτικό, όμορφο και πολύχρωμο και κυρίως σε ένα σχολείο που αξίζει σε όλα τα παιδιά να φοιτούν, να χαίρονται και να αγαπούν!

Πραγματοποίηση Αγιασμού σχολικού έτους 2024-2025

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου Κορυφασίου, παρουσία των παιδιών, των γονέων, του προέδρου του χωριού και της εκπαιδευτικού στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!!!

36