Επίσκεψη από το Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Ιεράπετρας “Γεώργιος Σουργιαδάκης

Σήμερα στα πλαίσια της Συμπερίληψης του Αλληλοσεβασμού και της διαφορετικότητας καθώς και του σχεδίου δράσης της σχολικής μας μονάδας με τίτλο: «Ας δώσουμε τα χέρια »/  Επίλυση συγκρούσεων και διαχείριση… Διαβάστε περισσότερα »

Συνάντηση γονέων 26-02-2024

Σας καλούμε στην συνάντηση – ενημέρωση γονέων που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του νηπιαγωγείου τη Δευτέρα  26/02/2024 και ώρα 18:00 μ.μ. (χωρίς την παρουσία παιδιών) Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς… Διαβάστε περισσότερα »

Το βάρος μιας ταμπέλας – Ενεργώ ως Πολίτης (τμήμα2)

Ενότητα 2η. Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ Δραστηριότητα: ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ Περιγραφή Δραστηριότητας Ξεκινήσαμε τη θεματική προβάλλοντας την πολυβραβευμένη ταινία animation «Zero». Παράλληλα με την ταινία γινόταν διακοπή της ταινίας για μετάφραση… Διαβάστε περισσότερα »

Το φαγητό μου για τη γη μου και τον εαυτό μου

Συμμετοχή στη διαδικτυακή επιμορφωτική δράση για την Αειφόρο Εκπαίδευση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024  για  μαθητές Νηπιαγωγείων με θέμα «Το φαγητό μου για τη γη μου και τον εαυτό μου… Διαβάστε περισσότερα »

SID2024 – Safer Internet day

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE (https://www.betterinternetforkids.eu), με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των οnline… Διαβάστε περισσότερα »

Πιστοποιητικό υιοθεσίας / Make a wish

Συμμετέχοντας και φέτος στην δράση « Κάνε μια ευχή» θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την συμμετοχή τους και τη βοήθειά τους να εκπληρωθεί μία ακόμα ευχή ενός παιδιού !!

Χάρτης Υποστηρικτών SID 2024

Και το νηπιαγωγείο μας, Νηπιαγωγείο Κεντριού, στον χάρτη υποστηρικτών σχολείων. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις θετικές χρήσεις της ψηφιακής τεχνολογίας και να διερευνήσουμε το ρόλο που… Διαβάστε περισσότερα »

Διάκριση του έργου μας Π@Π@ΚΙ SOS #SkillsLabs

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι τo eTwinning έργο μας Π@Π@ΚΙ SOS #SkillsLabs, που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2021-2022 και βραβεύτηκε και με το Education Leaders Awards 2023, συμπεριλήφθηκε στον… Διαβάστε περισσότερα »

Εσπερίδα: Εσπερίδα : «Προσέγγιση των Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών και Συμπεριφορικών Προβλημάτων: Ο ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου».

Αγαπητοί γονείς, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών μας δράσεων, σας προσκαλούμε στην  Εσπερίδα, που διοργανώνεται από την Ένωση Γονέων Ιεράπετρας σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Άτσαλή Άννα (ΠΕ60), Νοβάκο Ιωάννη… Διαβάστε περισσότερα »

Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ – Το βάρος μιας ταμπέλας (2024)

2ο Εργαστήριο: Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ – Το βάρος μιας ταμπέλας Άξονες: Ταυτότητα, ισότητα, ανήκειν, διαφορετικότητα Στόχος: Η κατανόηση των εννοιών της προκατάληψης και της διάκρισης και έμμεσα η δημιουργία κλίματος αλληλεγγύης στην τάξη…. Διαβάστε περισσότερα »