Συμμετoχή του Νηπιαγωγείου Καρυάς στην παρουσίαση Καλών Πρακτικών των Προγραμμάτων Erasmus+

Μια ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση έλαβε και αποδέχθηκε η εκπαιδευτικός του Νηπιαγωγείου Καρυάς κ. Κουβέλα Σταυρούλα, ως εκπρόσωπος της σχολικής εκπαίδευσης, στην τελετή έναρξης των «Νέων Προγραμμάτων Erasmus+  και ΕυρωπαϊκόΣώμα  Αλληλεγγύης 2021-2027».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Νίκης Κραμέως,του  αντιπροέδρου της ΕυρωπαϊκήςΕπιτροπής  κ. Μαργαρίτη Σχοινά,του προέδρου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ.Κώστα Δέρβου και πλήθους καλεσμένων, την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές των προγραμμάτων Erasmus+ στον τομέα Νεολαία,Εκπαίδευση και Κατάρτιση και Ευρωπαϊκό σώμα Αλληλεγγύης. Η κ.Κουβέλα Σταυρούλα αναφέρθηκε στην εμπειρία της συμμετοχής του Νηπιαγωγείου Καρυάς στα προγράμματαErasmus+,καθώς επίσης και στα οφέλη  των μαθητών, των εκπαιδευτικών, της τοπικής αλλά και ευρύτερης κοινωνίας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της Υπουργού Παιδείας,του  αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  κ. Μαργαρίτη Σχοινά και των λοιπών παρευρισκόμενων.Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο λογαριασμό του Erasmus+YouthGreece και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, στοFacebook.

Στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε ακολούθως η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών,τονίστηκε η καθοριστική συμβολή της κ. Σταυρούλας Κουβέλα στην επιτυχία της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι οι κόποι και οι προσπάθειες καρποφωρούν και αναγνωρίζονται.