Εκπαιδευτική κουζίνα: με μυρωδιά…τσίκνας!

Την εβδομάδα αυτή, το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής κουζίνας είχε άρωμα τσίκνας, τηρώντας το έθιμο του ψησίματος και κατανάλωσης κρεάτων την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μυρίσουν και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, να εξοικειωθούν με διάφορα μαγειρικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές, να υιοθετήσουν μέτρα ατομικής προστασίας και προφύλαξης από πιθανούς κινδύνους στον χώρο της κουζίνας και φυσικά να βιώσουν την χαρά και την ικανοποίηση της προσπάθειας, της συμμετοχής και της επιτυχίας κατά την εκτέλεση μιας απλής “συνταγής”.

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες των δράσεων μας…