Πιτζάμα Πάρτυ

Θέλοντας να κλείσει το 2022 με ωραίες αναμνήσεις για τα παιδιά, αποφασίσαμε να κάνουμε την τελευταία μέρα ένα πάρτι στο σχολείο μας. Δεν ήταν ένα κοινό πάρτι  όπως τα άλλα πάρτι αλλά ένα διαφορετικό πάρτι. Δεν φορέσαμε τα “καλά” μας ρούχα αλλά………………τις Πιτζάμες μας. Ναι!!!!!!!Καλά ακούσατε. Κάναμε ένα υπέροχο “Πιτζάμα πάρτι” που τα είχε όλα. Βάλαμε όλοι τις πιτζάμες μας και τις παντόφλες μας ( και οι κυρίες παρακαλώ), φάγαμε τα υπέροχα μπισκοτάκια που έφερε η Μαρία μας, τα κούκις και τα άλλα μπισκότα  που μας έφεραν η Ελισάβετ,ο Δημήτρης, η Ευαγγελία και ο Δημήτρης  και ήπιαμε την ζεστή σοκολάτα και το κακάο που έφτιαξαν η Όλγα και η Βασιλική.Παιδιά σας ευχαριστούμε ήταν νοστιμότατα. Και μαντέψτε !!!!Σε ποια ταινία πίνουν ζεστό κακάο;;;; Μα φυσικά στο “ΠΟΛΙΚΌ ΕΞΠΡΕΣ” . Είδαμε και την ταινία. Το πόσο διασκεδάσαμε και ευχαριστηθήκαμε δεν περιγράφετε.

ΠΑΡΤΥ 6 1                              ΠΑΡΤΥ 3 1 ΠΑΡΤΥ 2 1                       ΠΑΡΤΥ 1 1

Την ταινία και το ζεστό κακάο το απόλαυσαν και οι κυρίες.

ΠΑΡΤΥ ΚΥΡΙΕς

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ      2023!!!

 

” Magic dot in wonderland”Έρχονται Χριστούγεννα!!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Είναι μια χαρούμενη γιορτή   και την περιμένουμε με ανυπομονησία. Αρχίσαμε να στολίσουμε το σχολείο μας ξεκινώντας από την πόρτα μας .Το θέμα μας είναι η Dot που έρχεται από το etwinning πρόγραμμα μας .Έτσι φτιάξαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μεγάλες τελείες, όπως και η κάρτες μας.

Christmas Tree                        Christmas Door

Θέλοντας να πούμε τα κάλαντα και τις ευχές μας στους νέους φίλους μας κάναμε μια διαδικτυακή συνάντηση και εκεί, τραγουδήσαμε τα ελληνικά κάλαντα ,αλλά ακούσαμε και τα κάλαντα από τις άλλες χώρες. Στο τέλος τραγουδήσαμε όλοι μαζί στα αγγλικά και ανταλλάξαμε ευχές.

EYXES 075                  EYXES 078

Τους υποσχεθήκαμε να τους στείλουμε και την κάρτα μας . Έτσι όλοι μαζί φτιάξαμε ένα βίντεο με όλες τις κάρτες από τα συνεργαζόμενα σχολεία με Dot.Δείτε το εδώ..

Καλές Γιορτές!!!!!

 

“Nιάζομαι…νιώθω…”- Βιωματικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

 

 

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων του  Β’ Θεματικού  Κύκλου: Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ- Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη στην υποενότητα -Διαφορετικότητα

με τίτλο: «Τόσο ίδιοι αλλά και τόσο διαφορετικοί»  Το Νηπιαγωγείο Δισπηλιού συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

 

P1050145Tο Νηπιαγωγείο Δισπηλιού συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  που οργάνωσε το ΚΕΔΑΣΥ Καστοριάς με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο Διοικητήριο Rally Greece Offroad του Άργους Ορεστικού.

image 5                 image 6

Η πρώτη έξοδός μας με αστικό λεωφορείο ήταν συναρπαστική!

image 7    P1050193    P1050216   image 9     P1050314      image 13

Οι κυρίες του ΚΕΔΑΣΥ κατάφεραν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες να νιώσουμε,  να καταλάβουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες και να ενδιαφερθούμε να βοηθήσουμε με κατάλληλο τρόπο. Τις ευχαριστούμε πολύ!