JANUARY 2024 “Project Rules and Mascot Creation”

Κανόνες συμπεριφοράς

 Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους κανόνες του έργου! Στη συνέχεια επέλεξαν ποιο κανόνα θέλουν να αποτυπώσουν με το δικό τους τρόπο και να τον γνωστοποιήσουν στους φίλους τους.

collage 4 1

και το αποτέλεσμα ήταν το ακόλουθο…

 

Πως δημιουργήθηκε ο κανόνας του project:

Στη συνέχεια, αφού ακούσαμε το μήνυμα της Luna που ζητάει έναν φίλο, πειραματιστήκαμε με το ΑΙ πρόγραμμα Bing Image creator και στο τέλος ζωγραφίσαμε πως φανταζόμαστε τον φίλο που θα στείλουμε στο διάστημα για να κάνε παρέα στο διαστημικό μας σκύλο.

collage 5 1

Πως δημιουργήθηκε η μασκότ:

https://view.genial.ly/65b54e7acc776300148fe58d/presentation-mascot-creation

2nd online meeting among Students

4th School Group

Την Πέμπτη, 18/1/2024 συναντηθήκαμε διαδικτυακά με τους e twinning φίλους μας από την Ιταλία (Amerisa School) και την Ελλάδα (17 Νηπιαγωγείο Γλυφάδας και Νηπιαγωγείο Άγιου Κωνσταντίνου) με την αποστολή να δημιουργήσουμε έναν φίλο για να στείλουμε στη Luna που βρίσκεται μόνη της στο διάστημα. Αρχικά, ακούσαμε το μήνυμα που μας έστειλε η διαστημική σκυλίτσα μας, στη συνέχεια δημιουργίσμε με ΑΙ  τη μασκότ μας. Κάθε σχολείο πρόσθεσε και από ένα στοιχείο! Στη συνέχεια επιλέξαμε ποια από τις εικόνες μας αρέσει περισσότερο και στο τέλος αποχιαρετιστήκαμε με ένα χορό και την υπόσχεση να ξανασυναντηθούμε σύντομα!

Luna’s message!

http://tinyurl.com/yw5vjvl6

Our online meeting!Blue illustrated Thesis Defense presentation

 

Χειμώνας!!

Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρήκε να συζητάμε για τον Παππού γέρο χρόνο και τα “παιδιά” του. Αφού διαβάσαμε το παραμύθι “Ο Παππούς ο γέρο-χρόνος”, χωρίσαμε τα παιδιά και τα εγγόνια του.

collage 3 1

Στη συνέχεια δραματοποιήσαμε τις τέσσερις εποχές με τους μήνες της με τη συνοδεία της ορχιστρικής μουσικής του Vivaldi “Οι τέσσερις εποχές”.

collage 5