ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

Σήμερα με χαρά υποδεχτήκαμε τη μαμά Μαρσίντα για τη παρασκευή πεντανόστιμου  Μπακλαβά!!! 
Η διαδικασία απλή και ευχάριστη! 

  • Τοποθετήσαμε το βιτάμ στην κατσαρόλα και στη συνέχεια στη φωτιά!
    Έννοιες Στερεό-Υγρό, Πήξη-Τήξη!!!
  • Λαδώναμε κάθε φύλλο και στη μέση τοποθετήσαμε τα καρύδια (μέσα κανέλα και γαρύφαλλο)!!!
  • Στο τέλος το σιρόπι (4 ποτήρια νερό, 1 κιλό ζάχαρη +1 επιπλέον ποτήρι)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Δε θα μπορούσαμε να μη καλέσουμε τις μαμάδες να δοκιμάσουν το Μπακλαβά μας!!!

 

 

 

 

 

  • Λέξεις στα αλβανικά και στα ελληνικά!!!

Αφήστε μια απάντηση