Σήμερα με χαρά υποδεχτήκαμε τη μαμά Μαρσίντα για τη παρασκευή πεντανόστιμου Μπακλαβά!!!
Η διαδικασία απλή και ευχάριστη!
- Τοποθετήσαμε το βιτάμ στην κατσαρόλα και στη συνέχεια στη φωτιά!
Έννοιες Στερεό-Υγρό, Πήξη-Τήξη!!! - Λαδώναμε κάθε φύλλο και στη μέση τοποθετήσαμε τα καρύδια (μέσα κανέλα και γαρύφαλλο)!!!
- Στο τέλος το σιρόπι (4 ποτήρια νερό, 1 κιλό ζάχαρη +1 επιπλέον ποτήρι)
- Δε θα μπορούσαμε να μη καλέσουμε τις μαμάδες να δοκιμάσουν το Μπακλαβά μας!!!
- Λέξεις στα αλβανικά και στα ελληνικά!!!