Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Κάν’ το σωστά” σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς” – Τρίτη 2-5-23

IMG 6086

Το πρωί της Τρίτης, στις 2 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Άρτας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Καν’ το σωστά» και συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της α΄ γυμνασίου του σχολείου μας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τον κ. Βαγγέλη Μακρή, ειδικό εκπαιδευτή του ινστιτούτου και εδώ και πολλά χρόνια, συνεργάτη του σχολείου μας σε θέματα Οδικής Ασφάλειας. Στόχος του προγράμματος είναι η κυκλοφοριακή διαπαιδαγώγηση των μαθητών και μαθητριών μας και τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.). Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τρίτη χρονιά φέτος υλοποιούμε στο σχολειό μας πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα την οδική ασφάλεια, με στόχο την ενημέρωση της σχολικής μας κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Στη συνέχεια της φετινής σχολικής χρονιάς οι μαθητές και οι μαθήτριες της συγκεκριμένης τάξης του γυμνασίου, πρόκειται να συμμετάσχουν στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας με θέμα την οδική ασφάλεια, που διοργανώνει το Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη του Ινστιτούτου και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Μακρή για την υλοποίηση του προγράμματος και την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *