Ρεσιτάλ πιάνου από τον Νίκο Λαβασά στο υπαίθριο θεατράκι του Νοσοκομείου Άρτας – Τρίτη 26-5-2020

Νίκος Λαβασάς

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου τού προσωπικού του Νοσοκομείου της πόλης μας, που τους τελευταίους μήνες εργάζεται για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης κατά του κορωνοϊού, οργάνωσε ρεσιτάλ πιάνου την Τρίτη 26/05/2020 και ώρα 11:30 στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Ο καθηγητής του σχολείου μας κος Νικόλαος Λαβασάς παρουσίασε τα εξής έργα: δύο μπαλάντες του Φρέντερικ Σοπέν τη 2η και την 4η , ένα νυχτερινό του Φρέντερικ Σοπέν και μια μεταγραφή του Βίλχελμ Κέμπφ από το Σισιλιάνο του Μπαχ.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

  1. F.Chopin- Ballade No 2 in F major Op.38
  2. F.Chopin- Ballade No 4 in F minor Op.52
  3. J.S. Bach/ Kempff- Siciliano, BWV 1031
  4. F.Chopin- Nocturne No 2 Op.27

Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου της πόλης μας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Μουσικού Σχολείου Άρτας και τους ευχόμαστε με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζουν το έργο τους, ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο παιδείας κο Κωνσταντίνο  Χαρακλιά για τη συνδρομή του στη μεταφορά του πιάνου, ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ArtTv και τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της περιοχής μας για την προβολή  της δράσης.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας κο Νικόλαο Λαβασά για την εξαιρετική παρουσία του.

Νίκος Λαβασάς

Η έκφραση ευγνωμοσύνης από ένα δημόσιο σχολείο στην δημόσια δομή υγείας της πόλης μας, αποτελεί κορυφαία έκφραση πολιτισμού. Ο πολιτισμός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της εκπαίδευσης και το Μουσικό Σχολείο συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την τέχνη στηρίζει και αναδεικνύει το κοινωνικό περιβάλλον της περιοχής μας.

 Για τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας

 Η Διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη

Βιογραφικό σημείωμα του Νίκου Λαβασά.

Ο Νίκος Λαβασάς έχει λάβει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην κατεύθυνση εκτέλεσης πιάνου του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου με καθηγητή τον Λάμπη Βασιλειάδη με βαθμό Άριστα.

Το χειμερινό εξάμηνο 2014-15 φοίτησε ως υπότροφος Erasmus στην Hochschule für Musik στο Τρόσινγκεν, Γερμανία, με καθηγητή τον Reinhard Becker.

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε σεμινάρια πιάνου με διεθνείς καλλιτέχνες όπως JurgisKarnavicius, Eduard Zilberkant, Robert Satterlee, Claudio Curro Dossi, Dmitry Rachmanov κ.α. και σεμινάρια συνοδείας Lied με τον βαρύτονο Andreas Reibenspies.

Από το 2015 είναι υπό την καθοδήγηση της διεθνούς καλλιτέχνιδας Hideyo Harada με την οποία διατηρεί σταθερή καλλιτεχνική σχέση.

Επίσης, μέσω των καλοκαιρινών σεμιναρίων «Internationale Musiktage Brache» στην Ελλάδα και στην Γερμανία έχει την ευκαιρία να συνεργάζεται με αξιόλογους καλλιτέχνες (Δημήτρης Χανδράκης, Χαρά Σειρά, Mario de Secondi κ.α.) εμβαθύνοντας στο ρεπερτόριο μουσικής δωματίου.

Την περίοδο 2016-19 εργάστηκε ως συνοδός πιάνου στην Χορωδία Κέρκυρας.

Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες πιάνου και έχει πραγματοποιήσει ατομικά ρεσιτάλ στην Ελλάδα στην Ιταλία και στην Γερμανία.

Από τον Οκτώβριο του 2019 εργάζεται ως καθηγητής πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Άρτας.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Art Tv για το ρεσιτάλ του Νίκου Λαβασά:

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Ρεσιτάλ πιάνου από το Μουσικό Σχολείο Άρτας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας – Τρίτη 26-5-2020

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του προσωπικού του Νοσοκομείου της πόλης μας, που τους τελευταίους μήνες εργάζεται για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης κατά του κορωνοϊού, θα οργανώσει ρεσιτάλ πιάνου την Τρίτη 26/05/2020 και ώρα 11:30 στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Τα έργα θα παρουσιάσει ο καθηγητής του σχολείου μας κος Νικόλαος Λαβασάς και είναι δύο μπαλάντες του Φρέντερικ Σοπέν η 2η και η 4η , ένα νυχτερινό του Φρέντερικ Σοπέν και μια μεταγραφή του Βίλχελμ Κέμπφ από το Σισιλιάνο του Μπαχ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  1. Chopin- Ballade No 2 in F major Op.38 ( 8’ λεπτά)
  2. Chopin- Ballade No 4 in F minor Op.52 ( 12’ λεπτά)
  3. S. Bach/ Kempff- Siciliano, BWV 1031( 4’ λεπτά)
  4. Chopin- Nocturne No 2 Op.27 ( 5’ λεπτά)

 

 

Η Διευθύντρια

 Ανθούλα Ζιώρη

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Ενημέρωση προς τους γονείς και κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου για το Μουσικό Σχολείο Άρτας

Αγαπητοί γονείς, το Μουσικό Σχολείο Άρτας είναι δημόσιο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που τη σχολική χρονιά 2019-20 συμπληρώνει 11 χρόνια λειτουργίας. Προσφέρει  σφαιρική παιδεία σε ένα παιδαγωγικά άρτιο και ασφαλές περιβάλλον, από το οποίο δεν αποφοιτούν μόνο μουσικοί αλλά νέες και νέοι, έτοιμοι να σπουδάσουν σε όλες τις ειδικότητες, όπως αποδεικνύουν οι επιτυχίες των αποφοίτων μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα Μουσικά Σχολεία ξεκίνησαν να λειτουργούν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και μέχρι σήμερα υπάρχουν 49 Μ.Σ. σε όλη την Ελλάδα. Κάθε Μ.Σ., λειτουργεί ως ενιαία σχολική μονάδα και χωρίζεται εσωτερικά σε Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου διδάσκονται όλα τα μαθήματα και οι Ομάδες Προσανατολισμού, όπως διδάσκονται στα άλλα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας αλλά γίνονται επιπλέον και μαθήματα μουσικής παιδείας. Οι μαθητές διδάσκονται θεωρητικά Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής και σε ατομικά μαθήματα τρία (3) μουσικά όργανα. Ένα όργανο επιλογής (κιθάρα, ούτι, βιολί παραδοσιακό ή κλασικό, κλαρίνο, σαντούρι, κανονάκι, παραδοσιακά ή ευρωπαϊκά κρουστά, βιολοντσέλο, ακορντεόν, λαούτο, μπουζούκι, σαξόφωνο, κλαρινέτο, φλάουτο κλπ) και δύο υποχρεωτικά: πιάνο, ως όργανο αναφοράς της ευρωπαϊκής μουσικής και ταμπουρά, ως όργανο αναφοράς της παραδοσιακής μουσικής.

Κάθε μαθητής συμμετέχει σε Μουσικά Σύνολα και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα, το ταλέντο του, την ευαισθησία του ενώ παράλληλα αποκτά δεξιότητες, αρχές και αξίες, καθώς εδώ διδάσκεται ο απόλυτος συντονισμός και η συνεργασία, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες, αν θέλετε το παιδί σας να φοιτήσει στο σχολείο μας, πρέπει να μας υποβάλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση mail@gym-mous-artas.art.sch.gr, αίτηση εγγραφής μέχρι 29 Μαΐου ( ή για πιο εύκολα μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOZO-dgYpj0avIHbcGdOah451ouak6UxiOXWkqa756hKs4YQ/viewform?fbclid=IwAR1nO6HE3sDjoaHEHaxUbMi9oDW65QP-21b6PTCjx-pFt3spAS4QA4cEeYc). Στη συνέχεια, θα υπάρξει μία διαδικασία αξιολόγησης, από επιτροπή καθηγητών μουσικής, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα,. Οι υποψήφιοι μαθητές εξετάζονται  στις παρακάτω θεματικές ενότητες: α) αίσθηση ρυθμού, β) ακουστική ικανότητα, γ) φωνητική ικανότητα, δ) ικανότητα διάκρισης ηχοχρωμάτων. Δε θεωρείται αναγκαίο προαπαιτούμενο η γνώση της μουσικής. Στα Μ.Σ. τα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται από την αρχή και τα όργανα επίσης διδάσκονται ατομικά, ανάλογα με το επίπεδο του καθενός. Μετά από επιτυχή αξιολόγηση,  οι μαθητές εγγράφονται στην Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας.

Η μεταφορά γίνεται δωρεάν με το Αστικό ΚΤΕΛ για τους μαθητές που μένουν στην Άρτα και στα κοντινά χωριά και με μισθωμένα λεωφορεία και με ταξί για τους μαθητές που μένουν σε απομακρυσμένα μέρη. Το σχολείο δύο ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) λειτουργεί από τις 08:10΄ έως τις 15:10΄ (εννιάωρο) και τρεις ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) έως τις 14:30΄ (οκτάωρο). Σε όλους τους μαθητές παρέχεται πλήρες μεσημεριανό γεύμα.

Αγαπητοί γονείς, το Μουσικό Σχολείο Άρτας , με την αρμονική καλλιέργεια μουσικής και γενικής παιδείας προσφέρει στους μαθητές μας εφόδια ζωής, δηλαδή σφαιρική παιδεία, ενσυναίσθηση μέσα από την επαφή με την τέχνη, ισχυρή προσωπικότητα, κοινωνικότητα και συνεργατικότητα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία σας και θα χαρούμε να συνεργαστούμε.

Η Διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Μουσικό Σχολείο Άρτας – Γ’ Λυκείου 2019-2020 (μέρος Α’)

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2019-20 του Μουσικού Σχολείου Άρτας, παίζουν μουσική και μιλούν για το αγαπημένο τους σχολείο.

Ευχαριστούμε τους μαθητές:

Βάγια Καρακώστα (τρομπέτα)

Σπύρο Οικονόμου (κλαρίνο)

Σωτήρη Λάμπρη (τουμπελέκι)

Παναγιώτη Νταλή (μπουζούκι)

Ιάσονα Παπαθανασίου

Αντιγόνη Μπουτσιώλη

Κασσιανή Κομζιά

Επιμέλεια video: Παναγιώτης Γιαννούτσος

Μουσικό Σχολείο Άρτας 2020

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Σύλλογος Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Άρτας

Η αρχή έγινε…
Οι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Άρτας έχουν την δική τους ιδιωτική ομάδα στο

Fb: https://www.facebook.com/groups/579153239385249/
και τη δική τους σελίδα στο

Instagram: https://www.instagram.com/apofoitoi_mousikosxoleioartas/?hl=el

Ευχαριστούμε τη Σοφία Μητρογιώργου για την πρωτοβουλία! Τώρα μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα μας, να αλλάζουμε απόψεις, να βρισκόμαστε πιο εύκολα, να διοργανώνουμε δράσεις και να ενισχύουμε όσο περισσότερο γίνεται το αγαπημένο μας σχολείο!
Καλή μας αρχή!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του σχολικού έτους 2020-2021 (4 με 29 Μαΐου 2020)

Για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας, πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14.00.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες πρέπει να στείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο Μουσικό Σχολείο Άρτας και συγκεκριμένα εδώ: mail@gym-mous-artas.art.sch.gr .

Για περισσότερη ευκολία μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOZO-dgYpj0avIHbcGdOah451ouak6UxiOXWkqa756hKs4YQ/viewform?fbclid=IwAR3tQ-_stGclMS_m5GAd6mdmPs10i0g5eCv3LCqKsjX1I7EcSAoGqrU_q0I

 Το έντυπο της αίτησης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
Φιλοθέη Άρτας
Τηλ. 2681085364
Email: mail@gym-mous-artas.art.sch.gr

Ιστοσελίδα: http://gym-mous-artas.art.sch.gr

Ιστολόγιο: https://blogs.sch.gr/mouarta/

Σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/mousikoartas/

Σελίδα στο Instagram: https://www.instagram.com/mousikosxoleioartas/?hl=el

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

H Γ’ Λυκείου ξανά στο σχολείο μετά από δύο μήνες καραντίνας λόγω κορωνοϊού! Δευτέρα 11-5-2020

Γ’ Λυκείου του κορωνοϊού, της καραντίνας, των αποστάσεων αλλά όχι της κοινωνικής αποστασιοποίησης…..
Επιστροφή στο σχολείο!!! Ζωή στις αίθουσες!!! Φωνές, γέλια αλλά και αμηχανία, προφυλάξεις και αποστάσεις.
Με αισιοδοξία και δύναμη, χωρίς φόβο αλλά με προσοχή συνεχίζουμε!!!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Εισαγωγή μαθητών στην Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021 – Μάϊος 2020

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δράσεις του σχολείου μας από τον Σεπτέμβρη του 2019 ως τις 10 του Μάρτη του 2020:

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Art Tv για τις εγγραφές του σχολικού έτους 2020-21:

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Μπαλκόνι – Μνήμες Κατοχής» σε σκηνοθεσία του Χρύσανθου Κωνσταντινίδη – Επίσκεψη στο μαρτυρικό χωρίο Λιγκιάδες – 3 και 6 Μαρτίου 2020

Την Τρίτη 3 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Άρτας, προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Μπαλκόνι – Μνήμες Κατοχής» (παραγωγής 2018), σε σκηνοθεσία του Χρύσανθου Κωνσταντινίδη, που βασίζεται στην έρευνα του Γερμανού ιστορικού Christoph U. Schminck-Gustavus, καθηγητή Ιστορίας Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης. Πρόκειται για την ιστορία ενός ναζιστικού εγκλήματος στην Ελλάδα, που διαδραματίστηκε στο μαρτυρικό χωριό των Λιγκιάδων Ιωαννίνων, στις 3 Οκτώβρη του 1943.

Την προβολή πραγματοποίησε ο κύριος Βαγγέλης Ζήκος, από τους  συντελεστές της παραγωγής, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του σχολείου, ήρθε από τα Γιάννενα με προθυμία και ευχάριστη διάθεση και πριν από την προβολή μας ενημέρωσε λεπτομερώς για τη διαδικασία των γυρισμάτων, για το συναισθηματικό φορτίο που έβγαινε κατά την διάρκειά τους, καθώς το συγκεκριμένο χωριό αποτελεί τον τόπο καταγωγής του σκηνοθέτη, και την »κάθαρση» που επιτελεί τελικά η ταινία. Επίσης αναφέρθηκε στο ρόλο της τέχνης ως μέσο έκφρασης έντονων συναισθημάτων και δύσκολων καταστάσεων, που δεν μπορούν να εξωτερικευτούν διαφορετικά και στον ρόλο της μουσικής στον κινηματογράφο γενικά και στη συγκεκριμένη ταινία ειδικότερα.

Πιο επίκαιρο από ποτέ, το ντοκιμαντέρ απλώνει στον θεατή τη φρίκη και το μέγεθος των εγκλημάτων των ναζί. Εγκλήματα για τα οποία, όχι μόνο πρέπει να αναρωτηθούμε και να προβληματιστούμε γιατί έγιναν, αλλά και να καταστήσουμε επιτακτική την ανάγκη να μην περάσουν από ανθρώπου νου ξανά. Πρέπει να σημειωθεί, πως η μεραρχία Εντελβάις που προκάλεσε την σφαγή στους Λιγκιάδες ευθύνεται και για τα υπόλοιπα εγκλήματα στην ευρύτερη περιοχή, όπως στο Κομμένο της Άρτας.

Οι μαθητές της Α΄ και Β’ Λυκείου παρακολούθησαν με μεγάλη προσήλωση το ντοκιμαντέρ και έθεσαν πλήθος ερωτήσεων στο τέλος της προβολής. Στις 6 Μαρτίου, οι τάξεις του Λυκείου οι οποίες παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ, βρέθηκαν στο χωριό των Λιγκιάδων στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης, και στο χώρο μνήμης που έχει δημιουργηθεί, στο μνημείο των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας ,τίμησαν στους νεκρούς παίζοντας έναν οργανικό σκοπό, ένα μοιρολόι.

Η εμπλοκή μου ως εκπαιδευτικός άλλα και ως θεατής τόσο στην προβολή του ντοκιμαντέρ όσο και στην επίσκεψη στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα, με γέμισαν με συναισθήματα θλίψης, αναπάντητα ερωτήματα και αισθήματα ευθύνης για το μέλλον.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός της δράσης

Άγγελος Σταθόπουλος

Δείτε εδώ ένα μικρό βίντεο από την επίσκεψη στο μαρτυρικό χωριό των Λιγκιάδων Ιωαννίνων:

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Άρτας με το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας – Τετάρτη 4-3-20

Την Τετάρτη, 4 Μαρτίου, υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας τον κύριο Κωνσταντίνο Χασιώτη, καθηγητή στο Τμήμα  Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον  κύριο Κωνσταντίνο Ράπτη, επίκουρο καθηγητή στο ίδιο τμήμα. Οι δύο φιλοξενούμενοι αρχικά ενημέρωσαν τους μαθητές μας για τη λειτουργία του Τμήματος, το πρόγραμμα σπουδών του, τις κατευθύνσεις που προσφέρει, τη δυνατότητα για μεταπτυχιακές σπουδές και την επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων.

Στη συνέχεια, ο κύριος Κωνσταντίνος Χασιώτης, παρουσίασε στους μαθητές το όμποε, μίλησε για την ιστορία του οργάνου, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τη σχέση του με άλλα όργανα όπως τον παραδοσιακό ζουρνά. Ερμήνευσε επίσης μία σπουδή εποχής μπαρόκ. Στο δεύτερο μέρος της εκπαιδευτικής δράσης ο κύριος Χασιώτης συμμετείχε σε πρόβα μουσικού συνόλου δυτικής μουσικής από έγχορδα και πνευστά. Έδωσε στους μαθητές μας οδηγίες για τη σωστή στάση του σώματος, το κούρδισμα των οργάνων και επεσήμανε το ρόλο της μελέτης και της πειθαρχίας στην παρουσίαση έργων κλασικής μουσικής.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Ράπτης, παρουσίασε το ακορντεόν και έλυσε τις απορίες των μαθητών σχετικά με το παίξιμο του οργάνου,τα μπάσα του και τη συντήρησή του. Επίσης παρουσίασε και το μπαντονεόν και έκανε αναφορές στην αρμόνικα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ιστορία του μπαντονεόν, στις χώρες που το συναντάμε και μεταξύ των τραγουδιών που έπαιξε, ακούσαμε και τάνγκο, καθώς το μπαντονεόν σε αυτό το είδος μουσικής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μας εξήγησε οργανολογικά τις ομοιότητες και τις διαφορές που έχει με την αρμόνικα και τη σπουδαιότητα της φυσούνας σε αυτά τα όργανα, δείχνοντάς μας δυναμικές στο όργανο.

Ευχαριστούμε τους δύο επισκέπτες μας για το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν, τη θετική τους διάθεση, τις πληροφορίες που μας έδωσαν και την πρόσκλησή τους να συνεχιστεί η συνεργασία και με επίσκεψη του σχολείου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας για το ενδιαφέρον που έδειξαν και τη συμμετοχή τους και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που στήριξαν τη δράση.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση «Κτήμα Θεοχάρη», που κάλυψε τη φιλοξενία των επισκεπτών μας.

Η Διευθύντρια

Ανθούλα Ζιώρη

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Art Tv για τη συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Άρτας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας:

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε