Τελετή Αγιασμού σχολικής χρονιάς 2016-2017

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της  σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Άρτας και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού.

IMG_7084

Τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σιαφάκας Χριστόφορος, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

IMG_7131

Τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς υποδέχθηκε η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, η οποία καλωσορίζοντας όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου αναφέρθηκε στη σημασία τόσο του αρμονικού συνδυασμού μουσικής και γενικής παιδείας όσο και της καλής συνεργασίας μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων για την επίτευξη των στόχων του σχολείου.

IMG_7132

Επίσης, τις ευχές του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για καλή σχολική χρονιά  εξέφρασε η κ. Βασιλεία Παπαβαγγέλη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

IMG_7137

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής του Αγιασμού και των σύντομων χαιρετισμών, διανεμήθηκαν στους μαθητές τα βιβλία της σχολικής χρονιάς.

Σας ευχόμαστε καλή, χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *