ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

0

Συγγραφέας: ΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | , στις 11-02-2017

123 011

28 Ιανουαρίου 2017. 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μουρικίου. Απόγευμα Σαββάτου. 6 η ώρα.  Το τσάι με την κανέλα σιγόβραζαν και ευωδίαζαν! Και κει, ανάμεσα στα αναμμένα κεριά,  οι Παραμυθάδες άνοιξαν ένα μεγάλο τσουβάλι και ξεπήδησαν από μέσα ήρωες και περιπέτειες . Οι ήρωες ζωντάνεψαν, μας πήραν στα φτερά τους   και μας ταξίδεψαν σε τόπους μακρινούς, μαγικούς, φανταστικούς, παραμυθένιους. Εκεί που ο νους του ανθρώπου δε βάζει… που  όλα μοιάζουν αληθινά και οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται με τον πιο απλό τρόπο.  Ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας πρόσωπα και γεγονότα. Το σώμα μας ήταν  καθηλωμένο εκεί, στα ζεστά στρωσίδια αλλά  ο νους και η καρδιά μας ταξίδευαν συνεπαρμένα από την αφήγηση των Παραμυθάδων οι οποίοι με τον τόνο της φωνής τους δημιουργούσαν την ένταση και  οδηγούσαν στην κάθαρση.

Πρωταγωνιστές στην εκδήλωση αυτή, ήταν οι αγαπημένες μας κούκλες!!!!!!!! Ο Παραμυθάς κύριος Χρήστος ζωντάνεψε το παραμύθι με το χρυσόψαρο με μια γαντόκουκλα.

Μας επισκέφτηκε και η κούκλα του 8ου Δημοτικού Πτολεμαϊδας!!!!!!!!! Γνώρισε τις κούκλες μας, έπαιξε μαζί τους, άκουσε με προσοχή τα παραμύθια για να τα αφηγηθεί με τη σειρά της στους αγαπημένους μας συνεργάτες!!!!

 

 

 

 

 

 

 

”ΠΑΡΑΜΥΘΟΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ”

0

Συγγραφέας: ΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | , στις 11-02-2017

Όταν η βραδιά παραμυθιού έγινε γλυκιά ανάμνηση…οι μικροί μαθητές επικοινώνησαν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τους αγαπημένους μας πια Παραμυθάδες. Ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός! Τους χαρίσαμε τον αγαπημένο μας Σκαθαρένιο. Μια γαντόκουκλα που έφτιαξαν τα παιδιά  για την θεατρική παράσταση ” Ο σπόρος της ειρήνης”. Ο Σκαθαρένιος δεν ήταν μια οποιαδήποτε γαντόκουκλα αλλά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο . Ήταν αρχηγός των σκαθαριών!!!!!

Πατώντας πάνω στην εικόνα, μπορείτε να δείτε τον εκπληκτικό  ηλεκτρονικό διάλογο που αναπτύξαμε.

παραμυθάδες 28-1-2017 264

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση