ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΛήψη αρχείου

24-11-21 Έναρξη διαδικασιών για την έκδοση Πιστοποιητικών Επταμελών Επιτροπών υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. Φ.152/151921/Α5/23-11-2021 Εγκύκλιο, οι υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις που ενδιαφέρονται για να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, καλούνται να αποστείλουν Αίτηση με τα απαραίτητα  δικαιολογητικά από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 σε μια από τις Επταμελείς Επιτροπές οι οποίες έχουν συγκροτηθεί σε 14 Νοσοκομεία της χώρας.

Επισημαίνουμε ότι η υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών στις ανωτέρω ημερομηνίες, λόγω των ειδικών συνθηκών (COVID-19) θα πρέπει να γίνει ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής ή ταχυμεταφορά (courier) σε μία μόνο από τις Επταμελείς Επιτροπές των Νοσοκομείων και με καταληκτική ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021. Για το σκοπό αυτό οι υποψήφιοι πρέπει να συμβουλεύονται τα στοιχεία ταχυδρομικής αποστολής από τον συνημμένο στην εγκύκλιο πίνακα και εκτός από την ακριβή διεύθυνση του Νοσοκομείου που θα επιλέξουν, θα πρέπει αναφέρουν  την ένδειξη «Για την Επταμελή Επιτροπή Εξέτασης δικαιολογητικών υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις».

Για την εγκύκλιο (pdf) πατήστε εδώ.

Για την αίτηση (doc) πατήστε εδώ

Πρόγραμμα μαθημάτων απο Δευτέρα 22/11/2021

Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα που θα ισχύει απο αύριο Δευτέρα  22/11/2021:Λήψη αρχείου

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» προσκαλεί μαθητές/τριες Λυκείου να συμμετέχουν σε διαδικτυακό εργαστήριο την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, 11:00- 13:30 με θέμα:  

«Αναζητώντας τις δυνάμεις μου…»

Το εργαστήριο έχει στόχο οι έφηβοι να αναγνωρίσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους, με απώτερο σκοπό να ενισχυθεί η αυτοεκτίμησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εγγραφής του zoom: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckduGtqzMvH9eVXjMpaXytGj06fQwFGVyq 

έως και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021.

 

Για να δείτε το πρόγραμμα των επόμενων εργαστηρίων, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://thiseaskyklades.gr/?p=5031

 

Περισσότερες πληροφορίες στο 2281085149, καθημερινά 9.00-15.00.

ergastirio lykeio 2

16-11-21 Διάθεση self-test για τους μαθητές από τα φαρμακεία

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ως και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, δύο συσκευασίες με  συνολικά δέκα (10) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

* το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο,

* ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,

* βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου),

* οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος (δηλ. κρούσμα σε συμμαθητή),

* η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Από την 1η Νοεμβρίου, η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr), από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.

Συνεχίζουμε να παροτρύνουμε τους γονείς μαθητών 12 ετών και άνω που δεν έχουν ακόμα εμβολιάσει τα παιδιά τους, να σπεύσουν να το κάνουν, αξιοποιώντας κατ’ αυτό τον τρόπο το ισχυρό αυτό όπλο απέναντι στην COVID-19 και συμβάλλοντας στην οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

 

Επισημάνσεις σχετικά με την έκδοση και την ισχύ αξιολογικών εκθέσεων-γνωματεύσεων, βάσει του Ν 4823/2021(ΦΕΚ 136/Α/3-8-2021)

Παρακαλούνται οι μαθητές της Γ λυκείου με εκπαιδευτικές ανάγκες που ενδιαφέρονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2020-2021 να ανοίξουν το παρακάτω αρχείο :

ΕΞΕ – 143445 – 2021 – Επισημάνσεις σχετικά με την έκδοση και την ισχύ αξιολογικών εκθέσεων – γνωματεύσεων- βάσει του Νόμου 4823 2021 (ΦΕΚ 136 Α 3-8-20

Π.Κ.Ε για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος,Στρατιωτικών Σχολών,Πυροσβεστικού Σώματος,Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας και Σχολές Εμπορικού Ναυτικού

Όσοι μαθητές με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων επιλέξουν τις παραπάνω σχολές θα βρουν  σημαντικές πληροφορίες στο παρακάτω αρχείο:

ΕΞΕ – 141496 – 2021 – Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων 2022

 

Προκήρυξη εξετάσεων ΚΠγ Δεκεμβρίου 2021

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Πλατφόρμα edupass

Στην πλατφόρμα edupass θα γίνεται από τη Δευτέρα 1-11-21 η δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία σε δημόσιες δομές με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test.

Συχνές Ερωτήσεις για σχολεία

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΛΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Παρακαλούνται οι μαθητές του Λυκείου όπως επιστρέψουν τις φορεσιές της παρέλασης στα γραφεία του συλλόγου γυναικών Μυκόνου στη Χώρα (δηλ εκεί από όπου τις πήραν).

Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά αυτή την εβδομάδα από
Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 15.00 έως 18.00.

 

Copyright © Γενικό Λύκειο Μυκόνου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση