ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Α1 : ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Α2 : ΚΑΒΒΑΘΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Α3 : ΜΑΝΔΟΥΡΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Α4 : ΔΑΜΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Α5 : ΝΤΡΕΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Β1 : ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΓΓΕΛΑ

Β2 :ΚΑΡΔΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Β3 : ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Β4 : ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Γ1 : ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΧΑΡΑ

Γ2 : ΠΛΑΣΤΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ

Γ3 : ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ

Γ4 : ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΟΛΓΑ

Οι μαθητές για θέματα που αφορούν απουσίες, δικαιολογητικά απουσιών, ελέγχους προόδου η προβλήματα τάξης θα απευθύνονται στους υπεύθυνους τμημάτων και όχι αλλού. Εάν υπάρξει αλλαγή στους υπεύθυνους τμημάτων θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση. Επίσης την προσεχή εβδομάδα θα ορισθεί μία ώρα την εβδομάδα όπου κάθε καθηγητής του σχολείου θα βρίσκεται διαθέσιμος για ενημέρωση των κηδεμόνων και παραλαβή εγγράφων (δικαιολογητικών απουσιών κ.α.), για την ώρα αυτή θα ενημερώνονται οι μαθητές από τους αντίστοιχους καθηγητές του σχολείου. Για σχολικά λεωφορεία θα απευθύνονται στην κ. Καρδάκου ,για σχολικές εορτές στην Κ. Καλαφάτη ,για το ωρολόγιο πρόγραμμα  στο κ. Χρυσοχοϊδη , για βιβλία στην κ. Θεοδωροπούλου και για Βεβαιώσεις φοίτησης και σπουδών στην κ. Χατζηκοτούλη.

Οι τούρτες στο χώρο του σχολείου δεν επιτρέπονται, οι μαθητές μπορούν να εορτάζουν στο τέλος του ωρολογίου προγράμματος και εκτός σχολείου.

Για θέματα που αφορούν την τάξη θα έρχονται ως εκπρόσωποι οι τρείς πρώτοι του πενταμελούς, για θέματα που αφορούν το σχολείο οι τρείς πρώτοι του 15μελούς για απλά θέματα μόνο οι πρόεδροι.

 

 Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Γενικό Λύκειο Μυκόνου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση