Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!
Αρχάγγελος Ρόδου – Πλατεία Ηρώων – Τηλ. 2244022254 – mail@lyk-archang.dod.sch.gr
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αρχαγγέλου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή μας για τη απώλεια του πατέρα του Ζαχαρία-Νεκτάριου Αντωνίου.
Αποφασίστηκε να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και να προσφερθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.
Ο Διευθυντής, Ο Υποδιευθυντής,
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αρχαγγέλου
Με τον όρο «Κανονισμός λειτουργίας σχολείου» νοείται το σύνολο των όρων και των κανόνων που αποτελούν προϋποθέσεις για να πραγματοποιείται ανενόχλητα, μεθοδικά και αποτελεσματικά το έργο του σχολείου. Οι συνθήκες αυτές πρέπει να αποβλέπουν στη διαμόρφωση ενός παιδαγωγικού και διδακτικού κλίματος, το οποίο θα εξασφαλίζει τη συνεργασία των μελών της σχολικής κοινότητας, χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις, δημιουργώντας ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης, ανάμεσα σε μαθητές, καθηγητές και γονείς.
Δείτε εδώ τον Εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
Οι άρρενες μαθητές γεννηθέντες το 2004 έχουν την υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2022. Η συμπλήρωση και κατάθεση του Δελτίου Απογραφής είναι δυνατόν να πραγματοποιείται είτε στις Στρατολογικές Υπηρεσίες, είτε στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές (για τους διαμένοντες στο Εξωτερικό) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του νέου κορονοϊου COVID-19 , είτε ηλεκτρονικά (μέσω της Ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος www.stratologia.gr από το Μενού (Υποβολή Αιτημάτων/ Κατάθεση Δελτίου Απογραφής με χρήση κωδικών taxisnet).
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καλούνται να υποβάλουν σχετική Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ). Συγκεκριμένα για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ του 2022, η Α-Δ θα υποβληθεί στο διάστημα από Τετάρτη 1-12-2021 ως και Δευτέρα 13-12-2021.
Η παρούσα εγκύκλιος αφορά συγκεκριμένα:
– τους μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022
– τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2022.
Όλοι οι υποψήφιοι, μαθητές και απόφοιτοι, θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις Γενικού Λυκείου 2022 με ένα ενιαίο σύστημα εισαγωγής, έτσι όπως προβλέπεται στις ισχύουσες διατάξεις.
Ως προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης όλων των παραπάνω υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2022, ορίζεται το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 1-12-2021 ως και Δευτέρα 13-12-2021.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ:
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΛ 2022 με ΑΔΑ
Α-Δ ΓΕΛ 1 Αίτηση Δήλωση για υποβολή 2022 (Σε μορφή WORD)
Α-Δ ΓΕΛ 1 Αίτηση Δήλωση για υποβολή 2022 (Σε μορφή PDF)
Α-Δ ΓΕΛ για 3 ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ 1 Αίτηση Δήλωση για υποβολή 2022 (Σε μορφή WORD)
Α-Δ ΓΕΛ για 3 ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ 1 Αίτηση Δήλωση για υποβολή 2022 (Σε μορφή PDF)