Ο δήμαρχος Κω αποφάσισε το κλείσιμο των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικής και γενικής αγωγής, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την ημέρα αυτή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 26_1_2023

 

Το πρόγραμμα θα παραμείνει ίδιο με το δια ζώσης και μπορείτε να το δείτε εδώ : https://blogs.sch.gr/lykantim/files/2023/01/26092022-prog-8.3-EBDOMADAS-τμημάτων-απο-31-10-22.pdf.

Τα link για να συνδεθείτε με την τάξη του κάθε εκπαιδευτικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rjl3VjdVoM7FRUGGSBQFst_Lx48fA5s-xQ4lhJ8ffL8/edit?usp=sharing

Ενημερώνουμε για τον τρόπο εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, καθώς και τη διαδικασία χορήγησης των γνωματεύσεων/αποφάσεων/αξιολογικών εκθέσεων που αφορούν στους υποψηφίους (μαθητές τελευταίας τάξης και αποφοίτους), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ για εισαγωγή στις Σχολές ή τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να μελετήσουν το παρακάτω Νομικό Πλαίσιο και για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσουν με το σχολείο.

Την εγκύκλιο μπορείτε να τη βρείτε εδώ:  ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Επισυνάπτουμε την απόφαση για γνωστοποίηση ΦΕΚ σχετικά με του συντελεστές ΕΒΕ, όπου επισημαίνεται ότι με τις αντίστοιχες Υπουργικές Αποφάσεις καθορίζονται οι συντελεστές ΕΒΕ και οι συντελεστές βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Αειφορικής Γεωργίας με έδρα το Αγρίνιο και Γεωπονίας με έδρα το Μεσολόγγι του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και εφεξής. Η ακαδημαϊκή λειτουργία των ανωτέρω Τμημάτων και η εισαγωγή των πρώτων φοιτητών σε αυτά αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 (πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023).

 

Τις αποφάσεις μπορείτε να τις δείτε εδώ : Γνωστοποίηση ΦΕΚ σχετικά με τους συντελεστές ΕΒΕ

FEK-2022-Tefxos B-06975-Συμπλήρωση για 2 νέα τμήματα Παν. Πατρών