Αναβάθμιση από windowslive, hotmail, live σε Outlook!

 Μπορείτε να αποκτήσετε νέα (και δωρεάν) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις επαφές και τα προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αν διατηρούσατε ήδη λογαριασμό στα hotmail, live, windowslive. Θα τα διατηρήσετε. Επίσης, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα μηνύματα που στέλνονται στη διεύθυνσή σας στο Hotmail.

Οι υπάρχοντες χρήστες Hotmail μπορούν να επιλέξουν να κρατήσουν την ίδια διεύθυνση στο e-mail τους (π.χ. lambrosbouk@windowslive.com) ή να την αλλάξουν σε @outlook.com (όπως έκανα εγώ και την άλλαξα σε lambrosbouk@outlook.com). Δεν αλλάζει τίποτε απολύτως, καθώς ο παλιός λογαριασμός συγχωνεύεται με τον νέο. Επίσης, λειτουργεί κανονικά το msn με τον @outlook λογαριασμό.
Η αναβάθμιση στο Outlook γίνεται άμεσα: μπαίνετε στον υπάρχοντα Hotmail (ή Live ή Windowslive) λογαριασμό σας, πάτε στις Επιλογές (Options) και επιλέγετε “αναβάθμιση στο Outlook.com”. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις του mail και να δημιουργήσετε μια @outlook.com διεύθυνση επιλέγοντας “Δημιουργία ψευδώνυμου outlook” (εγώ επίλεξα απευθείας “μετονομασία διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”).

 

Δυστυχώς, δεν αναγνωρίζεται ακόμη από το windows live mail με αυτόματη ρύθμιση λογαριασμού !!!!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ναι, υποστηρίζεται κανονικά!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση