Το ολοκληρωμένο portal για την Κυκλοφορία και τις Μετακινήσεις στην Ελλάδα

Το myroute.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την Κυκλοφορία και τις Μετακινήσεις στην Ελλάδα. Το myroute.gr είναι ένα προϊόν που συνεχώς εμπλουτίζεται από άποψη περιεχομένου, υπηρεσιών και καναλιών διάθεσης.
Η εφαρμογή αποτελείται από τις εξής βασικές υπηρεσίες:

Κυκλοφορία

Στην κυκλοφορία ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει πληροφόρηση σχετικά με πάσης φύσεως συμβάντα, όπως τροχαία ατυχήματα, πορείες, αθλητικές εκδηλώσεις, εργασίες οδού, μποτιλιάρισμα, κ.α. σε δρόμους ενδιαφέροντος του. Τέλος μπορεί να λάβει δυναμική πληροφόρηση για την κυκλοφοριακή κατάσταση για επιλεγμένες διαδρομές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρόνο διαδρομής και την μέση ταχύτητα κίνησης. Τα κυκλοφοριακά δεδομένα του myroute.gr αφορούν προς το παρόν το Πολεοδομικό Συγκρότημα Αθηνών και ανανεώνονται αυτόματα ανά 5 λεπτά.

Εύρεση Διαδρομών – Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης επιβατών

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης επιβατών tripplan.gr επιτρέπουν τον υπολογισμό εναλλακτικών ταξιδιών με διαφορετικά μέσα για επιλεγμένα σημεία αφετηρίας και προορισμού (σε επίπεδο διεύθυνσης / δρόμου) εντός Ελλάδας.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εύρεσης και κράτησης ξενοδοχείου στον προορισμό. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνδυασμό με την ForthCRS και αφορά οποιοδήποτε σημείο προορισμού εντός Ελλάδας.

Τέλος, η υπηρεσία επιτρέπει την εύρεση σημείων ενδιαφέροντος (πρατήρια βενζίνης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, φαρμακεία, μνημεία, μουσεία κ.α.) κατά μήκος των αναζητηθέντων διαδρομών καθώς επίσης και γύρω από το σημείο προορισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση