Περίεργες Ειδήσεις

Απολαύστε ελεύθερα!

 

Σεπτέμβριος 2008

1.     Μια 50χρονη νοσοκόμα μόλις ξύπνησε από κόμα (είναι ασθενής με ηπατήτιδα σε τελικό στάδιο και έχει λίγο καιρό ζωής ακόμη), ζήτησε από τους γιατρούς να τη βοηθήσουν να κάνει το τελευταίο της όνειρο πραγματικότητα: να παντρευτεί τον εκλεκτό της ζωής της! Να ζήσουν!

2.     Έχετε δει ποτέ μια πολική αρκούδα να γίνεται… πράσινη; Για δείτε τη…

3.     Καλό θα ήταν να ενημερώσετε τους γείτονες ότι το πουλί που έχετε στο σπίτι μπορεί και μιλάει. Κάποιοι δεν το έκαναν, το πουλί καλούσε σε βοήθεια και ήρθε η αστυνομία… Διαβάστε το!

4.     Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει έναν άνδρα, που φωτογραφήθηκε να οδηγεί skateboard με ταχύτητα 62 μίλια την ώρα, αρκετά παραπάνω από το όριο ταχύτητας… Παιδιά, βοηθείστε! (κάποτε το έκανα κι εγώ αυτό με το ποδήλατο, αλλά δε με έπιασε το ραντάρ). Και ένας άλλος μεθυσμένος προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό με ένα… σάντουιτς. Συμπέρασμα: μην πίνετε!

5.     Μια γιαγιά 85 ετών, όχι μόνο ακινητοποίησε τον διαρρήκτη του σπιτιού της, αλλά τον ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία… Look up, the super-grand!

Αύγουστος 2008

1.     Η Arava, μια χελώνα με ειδικές ανάγκες, χρησιμοποιεί το νέο σετ της από ρόδες για να κινείται σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις! Αξίζει!

2.     Μόνιμοι κάτοικοι μιας επαρχιακής πόλης στο Colorado είπαν ότι μια αγελάδα επιτέθηκε σε αρκούδα, η οποία είχε ανέβει στην αγαπημένη της μηλιά (της αγελάδας) και την καταδίωξε. Δείτε τη αγελάδα – κομάντο.

3.     Υπενθύμιση σε όποιον φιλοδοξεί να κλέψει φαρμακείο: να μην κλειδώνετε τα κλειδιά του οχήματος διαφυγής σας. Γελάστε λίγο!

4.     Το τοπικό συμβούλιο του Birmingham City, όπου διανέμονται 720000 φυλλάδια, επαίνεσε τους κατοίκους για την υπέρβαση των στόχων ανακύκλωσης. Αλλά η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν του Birmingham της Αγγλίας, αλλά του Birmingham στην Alabama. Αχ αυτοί οι πολιτικοί…

5.     Ψεύτικα κογιότ δημιουργήθηκαν για να αποθαρρύνουν τις πάπιες και τις χήνες από το να καταναλώνουν σπόρους και βλαστούς από φρέσκα φυτά υγρότοπων. Όμως το ότι τελικά δεν εξαπατούν τις όρνιθες, αλλά τους ανθρώπους είνα άλλη υπόθεση. Δείτε το!

6.     Καθολικοί μοναχοί και ιερείς στην Ιταλία ακολουθούν το ποίμνιό τους (το κοπάδι) στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, θεσπίζοντας φουσκωτή εκκλησία και μια παραλία-μοναστήρι στην άμμο, για να δελεάσουν τους λουόμενους… Συγκεκριμένα…

7.     Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα ζεύγος Ισραηλινών, που πήγαινε για διακοπές στην Ευρώπη, θυμήθηκαν να πάρουν όσα αγόρασαν από τα αφορολόγητα (duty-free) και τις 18 αποσκευές τους, ξέχασαν όμως στο αεροδρόμιο και δε πήραν μαζί τους την 3χρονη κόρη τους… Δείτε το ολόκληρο!

8.     Τα νεογέννητα Hailey Jo Hauer και Xander Jace Riniker αμφότερα γεννήθηκαν στις 8:08 μ.μ., στις 8/8/08, ζύγιζαν 8 pounds και είχαν μέγεθος 8 ounces. Μάλιστα γεννήθηκαν σε γειτονικές πολιτείες! Προβολή του άρθρου…

8.     Ο σεφ δεξιώσεων διάσημων Anthony Worall Thompson ζήτησε συγνώμη, επειδή “κατά λάθος” είπε ότι το αγριόχορτο “γέροντας” (weed henbane) είναι ένα εξαιρετικό συνοδευτικό σε καλοκαιρινό γεύμα. Το συγκεκριμένο φυτό είναι ενδεχομένως θανατηφόρο… Η ατυχής αυτή πρόταση έγινε μέσω του περιοδικού Healthy and Organic Living! Καλή σας όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση