Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι πλέον υπηρετώ στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής στη θέση του Συμβούλου Α’ Πληροφορικής.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Για τις κοινές μας προσπάθειες για την βελτίωση της εκπαίδευσης. Για τις κοινές προσπάθειες για τη μόρφωση και την αγωγή των παιδιών μας. Εσείς δίνετε έναν  επίπονο αγώνα υπό δύσκολες συνθήκες γιατί οι Κυκλάδες είναι μια περιοχή με ιδιαιτερότητες. Ειδικά οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής που είναι στην πρώτη γραμμή για την οργάνωση, τη διοικητική λειτουργία των σχολείων και τη διάχυση των εκπαιδευτικών καινοτομιών.

Στο διάστημα από το 2018 που υπηρέτησα ως Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, και στη συνέχεια ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης Πληροφορικής, με επιστημονική ευθύνη στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και σε σχολεία του  Πειραιά, είμαι τυχερός που γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και επιστήμονες Πληροφορικής αλλά και συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, ανταλλάξαμε ιδέες, γνώσεις και καλές πρακτικές, υλοποιήσαμε επιμορφώσεις και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις. Έμαθα από εσάς πολλά πράγματα, γνώρισα νέες εμπειρίες στα σχολεία που επισκέφθηκα. Σίγουρα αυτή η εμπειρία θα μου είναι πολύτιμη και θα την αξιοποιήσω στη νέα μου θέση.

Παραμένουμε πάντα σε επαφή, για ανταλλαγή προτάσεων, για σχεδιασμό κοινών εκπαιδευτικών δράσεων και για εποικοδομητική κριτική με στόχο πάντα την καλυτέρευση του δημόσιου σχολείου.

Εύχομαι σε όλους και όλες καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Ζέρβας
Σύμβουλος Α’ Πληροφορικής,  ΙΕΠ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση