Διαδικτυακή συνάντηση για τον Θεσμό του Σύμβουλου Καθηγητή στα ΕΠΑ.Λ. της δράσης Μ.Ν.Α.Ε.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου και σε συνδιοργάνωση  με 22 ΠΕ.Κ.Ε.Σ της χώρας, διοργανώνεται πανελλαδικό επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

Ο Σύμβουλος Καθηγητής της δράσης Μ.Ν.Α.Ε.:

Εμπειρίες και Προοπτική

Το σεμινάριο αφορά στους/ις Διευθυντές/ριες των ΕΠΑ.Λ καθώς και εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει ή προτίθενται να αναλάβουν τον ρόλο Συμβούλου Καθηγητή της δράσης Μ.Ν.Α.Ε. των ΕΠΑΛ και ΕΚ.

Στο σεμινάριο θα χαιρετήσει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη δράση Μ.Ν.Α.Ε του Υ.ΠΑΙ.Θ. κ. Ι. Καπουτσής.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΝΟΗΣΙΣ Ε. Ηλιάδου θα ενημερώσει για τη δυνατότητα υποβολής σχεδίων δράσης έως τις 5-4-2021.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν για την εφαρμογή του θεσμού του Συμβούλου Καθηγητή της Δράσης ΜΝΑΕ στα σχολεία τους οι εκπαιδευτικοί Δέλλιος Δ. (ΠΕ 87.01, 2ο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης), Κεσελόπουλος Γ. (ΠΕ86, 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας), Λαζόπουλος Ζ. (Διευθυντής ΕΠΑΛ Αιγινίου), Μακρογιαννάκης Γ. (ΠΕ 86, 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου), Κουλίνου Θ. (Διευθύντρια 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ  Αγ. Αναργύρων) ή Μπακογιάννη Θ. (ΠΕ06), Μπομπολάκη Κ. (ΠΕ80, 1ο ΕΠΑΛ Χανίων), Στεργίου Ε.( ΠΕ81, ΕΠΑΛ Λαγκαδά), και Τρακαντζίδης Ι. (ΠΕ83, 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας).

Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για την υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής και την προετοιμασία της φάσης διεύρυνσης της δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» Κονταξή Α. τ. Σχολικό Σύμβουλο, Νικολάου Ν. τ. Σχολικό Σύμβουλο, Λαμπίδη Α. Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια και Σιγανού Α. Κοινωνική Ανθρωπολόγο τ. Σχολική Σύμβουλο, οι οποίοι  θα αναφερθούν στα χαρακτηριστικά, στους τρόπους εφαρμογής και στις προοπτικές του θεσμού αναζητώντας και την σύνδεση με τον νέο θεσμό του «Συμβούλου Σχολικής Ζωής».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00-14:00 διαδικτυακά στο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/orxar

Παρακαλούμε, για την αρτιότερη διοργάνωση του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν συμμετοχή και να καταγράψουν πιθανά ερωτήματα προς συζήτηση συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (https://tinyurl.com/r4tuc9h4).

Θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήματα και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μέσω του chat του WEBEX.

Επίσης παρακαλούμε πολύ να τηρηθεί η ώρα προσέλευσης, γιατί λόγω της πληθώρας των ομιλητών δεν θα υπάρξει χρονική ανοχή και το σεμινάριο θα αρχίσει στις 12:00.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση