Εγκατάσταση του Webex για εκπαιδευτικούς

Συνάδελφοι δώστε παρακαλώ προσοχή στην υπόδειξη του Υπουργείου: “Σας παρακαλούμε να περιμένετε την αποστολή του συνδέσμου από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ (ηλεκτρονική διεύθυνση webex_comm@webex.com) στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση και να μην προσπαθήσετε μόνοι σας να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό (free account) στην ιστοσελίδα της Cisco Webex (είτε Webex Meetings, είτε Webex Teams)”.

Όταν έρθει το activation email ακολουθούμε τις οδηγίες: Οδηγίες εγκατάστασης Webex για τον καθηγητή.   Προσοχή στην 6η διαφάνεια το download γίνεται από την αριστερή στήλη όπως δείχνει το κόκκινο πλαίσιο.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήστε το video του συνάδελφου κ. Καρανάσιου που επεξηγεί τα βήματα.

Για τη σύνδεση των μαθητών χρήσιμες θα σας φανούν οι οδηγίες του αρχείου Οδηγός Μαθητή για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω Webex – Νίκος Καλύβας.  Καλό είναι το αρχείο αυτό να το στείλετε στους μαθητές σας.

Για τη χρήση της πλατφόρμας υπάρχει το αρχείο Οδηγίες χρήσης Webex για τον καθηγητή και  το video.  Επίσης το video του συναδέλφου Καρανάσιου (βλ. παραπάνω).

Για την αλλαγή του ονόματός σας, επισύναψη φωτογραφίας και γενικά καθορισμού του προφίλ σας δείτε το αρχείο  Αλλαγή-ονόματος-στο-Webex-Αραπογιάννης-Ε    (αυτό σε μετέπειτα στάδιο).

Χρήσιμος είναι ο οδηγός: Συχνές ερωτήσεις  – Απαντήσεις για την εφαρμογή της εξΑΕ, της συναδέλφου ΣΕΕ Πληροφορικής κας Λιακοπούλου

Συνάδελφοι καλή Αρχή. Η εξάσκηση είναι πολλή σημαντική.

Καλή Δύναμη

Κωνσταντίνος Ζέρβας

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση