ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΕντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πρέβεζας

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Πρέβεζας

Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ 6 του ν.4823 / 2021(ΦΕΚ 136/Α΄/ 03-08-2021) τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 10 Ιουλίου εκάστου σχολικού έτους.

Παραμένουν κλειστά :

  • Από την 24η Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Ιανουαρίου.
  • Από Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη της Διακαινησίμου.
  • Από 11 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 

Ώρες λειτουργίας : 08:00 -16:00

E-mail : mail@kesy.pre.sch.gr

Τηλέφωνο Γραμματείας : 2682362130

Διεύθυνση : Περδικάρη  1    ΤΚ48100   Πρέβεζα

 

 

Κωδικός myschool : 9000734

 

 

 

 

 

 

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόν ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόν ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

 

Συμβουλευτική υποστήριξη από ψυχολόγο 

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Πρέβεζας παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης από Ψυχολόγο, εξ αποστάσεως ή δια ζώσης κατόπιν ραντεβού,

από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 με 13:00 .

Ψυχολόγος : κ. Κατωγιάννη Βασιλική 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2682362130 και 2682362137

MAIL: mail@kesy.pre.sch.gr 

 

 

 

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Πρέβεζας

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ  Πρέβεζας σας καλωσορίζει στο Ιστολόγιο του. Η σελίδα έχει σκοπό την ενημέρωση για θέματα εκπαιδευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.  Απευθύνεται στην εκπαιδευτική, μαθητική και ευρύτερη κοινότητα.

Το ΚΕντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης  Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) αποτελεί αποκεντρωμένη δημόσια υπηρεσία και υπάγεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Αποστολή των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των μαθητών, των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου. Για την εκπλήρωση της αποστολής τους, τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. δραστηριοποιούνται στους τομείς της διερεύνησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών αναγκών, της διενέργειας αξιολογήσεων, του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων, καθώς και δράσεων της υποστήριξης του συνολικού έργου των σχολικών μονάδων ή των Ε.Κ., της διενέργειας ενημερώσεων και επιμορφώσεων και της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.

Στο παρόν Ιστολόγιο  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση σε υλικό που αφορά την νομοθεσία στην Ειδική Αγωγή, την εκπαιδευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Σαν σήμερα

18/6/1815: Η Μάχη του Βατερλό
Οι ενωμένες δυνάμεις Βρετανών και Πρώσων, υπό τους στρατηγούς Ουέλλινγκτον και Μπλίχερ αντίστοιχα, συντρίβουν τις γαλλικές δυνάμεις, των οποίων ηγείται ο αυτοκράτωρ Ναπολέων Βοναπάρτης.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Σκακιστική άσκησηΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων