ΚΕΣΥ Πρέβεζας

16 Νοέμβριος 2020
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόν ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόν ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

 

 

Ανακοίνωση 

Σας ενημερώνουμε ότι , σε εφαρμογή των μέτρων και ρυθμίσεων στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου (σχετ ΥΠΕΣ  :ΔΙΔΑΔ/Φ.69/134/οικ.21190/13-11-2020), η υπηρεσία μας θα εξυπηρετεί το κοινό , υποχρεωτικά, μόνο κατόπιν ραντεβού .

Στοιχεία επικοινωνίας ραντεβού : 

Τηλ:2682362130 , 2682362137   

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : mail@kesy.pre.sch.gr 

 

 

ΚΕΣΥ Πρέβεζας

Το Κ.Ε.Σ.Υ  Πρέβεζας σας καλωσορίζει στο Ιστολόγιο του. Η σελίδα έχει σκοπό την ενημέρωση για θέματα εκπαιδευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.  Απευθύνεται στην εκπαιδευτική, μαθητική και ευρύτερη κοινότητα.

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) αποτελεί αποκεντρωμένη δημόσια υπηρεσία και υπάγεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Αποστολή των Κ.Ε.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου. Για την εκπλήρωση της αποστολής τους, τα Κ.Ε.Σ.Υ. δραστηριοποιούνται στους τομείς της διερεύνησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών αναγκών, της διενέργειας αξιολογήσεων, του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων, καθώς και δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού, της υποστήριξης του συνολικού έργου των σχολικών μονάδων ή των Ε.Κ., της διενέργειας ενημερώσεων και επιμορφώσεων και της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.)  Πρέβεζας στελεχώνεται – το τρέχον σχολικό έτος 2020-2021 -με το εξής προσωπικό: Έναν  εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας (ΠΕ70) ως Προϊστάμενο, μία Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας  (ΠΕ 70), μια Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής (ΠΕ 60) , μία Φιλόλογο Ειδικής Αγωγής (ΠΕ02) , μία Λογοθεραπεύτρια (ΠΕ21),  μία  Ψυχολόγο (ΠΕ23) , μία   Κοινωνική Λειτουργό (ΠΕ30) και μία Διοικητική υπάλληλο.

Στο παρόν Ιστολόγιο  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση σε υλικό που αφορά την νομοθεσία στην Ειδική Αγωγή, την εκπαιδευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων