ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΕντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πρέβεζας

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Πρέβεζας

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόν ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόν ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

 

Συμβουλευτική υποστήριξη από ψυχολόγο 

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Πρέβεζας παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης από Ψυχολόγο, εξ αποστάσεως ή δια ζώσης κατόπιν ραντεβού,

από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 με 13:00 .

Ψυχολόγος : κ. Νεραντζή Ευριδίκη 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2682362130 και 2682362137

MAIL: mail@kesy.pre.sch.gr 

 

 

 

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Πρέβεζας

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ  Πρέβεζας σας καλωσορίζει στο Ιστολόγιο του. Η σελίδα έχει σκοπό την ενημέρωση για θέματα εκπαιδευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.  Απευθύνεται στην εκπαιδευτική, μαθητική και ευρύτερη κοινότητα.

Το ΚΕντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης  Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) αποτελεί αποκεντρωμένη δημόσια υπηρεσία και υπάγεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Αποστολή των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των μαθητών, των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου. Για την εκπλήρωση της αποστολής τους, τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. δραστηριοποιούνται στους τομείς της διερεύνησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών αναγκών, της διενέργειας αξιολογήσεων, του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων, καθώς και δράσεων της υποστήριξης του συνολικού έργου των σχολικών μονάδων ή των Ε.Κ., της διενέργειας ενημερώσεων και επιμορφώσεων και της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.

Το   ΚΕντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης  Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.)Πρέβεζας στελεχώνεται – το τρέχον σχολικό έτος 2022-2023 -με το εξής προσωπικό: Ένα εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας (ΠΕ70) ως Προϊστάμενο, δύο Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας  (ΠΕ 70), μια Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής (ΠΕ 60) , μία Φιλόλογο Ειδικής Αγωγής (ΠΕ02) , μία Λογοθεραπεύτρια (ΠΕ21),  μία  Ψυχολόγο (ΠΕ23) , μία   Κοινωνική Λειτουργό (ΠΕ30) και μία Διοικητική υπάλληλο.

Στο παρόν Ιστολόγιο  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση σε υλικό που αφορά την νομοθεσία στην Ειδική Αγωγή, την εκπαιδευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Σαν σήμερα

6/6/1822: Ο Κωνσταντίνος Κανάρης πυρπολεί την τουρκική ναυαρχίδα του Καρά Αλή στη Χίο.
Στο κατάστρωμά της βρίσκονται όλοι οι αξιωματικοί του τουρκικού στόλου, γιορτάζοντας το Ραμαζάνι. Σκοτώνεται ο τούρκος ναύαρχος και περισσότεροι από 1000 παριστάμενοι.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Σκακιστική άσκησηΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων