Στις 03/02/2025 πραγματοποιήθηκε στο 4Ο ΓΕΛ Αγρινίου συμβουλευτική επίσκεψη σε θέματα Επαγγελματικού προσανατολισμού από τον εκπαιδευτικό Τριανταφύλλη Σπυρίδωνα ΠΕ82 κατόπιν προσκλήσεως.
Στις 06/02/2025 πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο Λ.Τ Αγρινίου επίσκεψη για ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου . Συμμετείχαν η Αν. Προϊσταμένη Δέσποινα Χρ. Τσαούση και τα μέλη της Διεπιστημονικής ομάδας Αγοραστού Ευαγγελία, Σταμάτης Βασίλειος, Σταμάτη Δήμητρα και Χριστοπούλου Αδαμαντία κατόπιν προσκλήσεως.
Στις 06/02/2025 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Λεπενούς συμβουλευτική επίσκεψη σε θέματα Επαγγελματικού προσανατολισμού από τον εκπαιδευτικό Τριανταφύλλη Σπυρίδωνα ΠΕ82 κατόπιν προσκλήσεως.
Στις 06/02/2025 πραγματοποιήθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου συμβουλευτική επίσκεψη για ενημέρωση και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου . Συμμετείχαν τα μέλη της Διεπιστημονικής ομάδας Διαμαντής -Παπουτσής Χρήστος, Αναστασιάδη Γεωργία και Ζαπαντιώτη Μαρία.