ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 

 

– Σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Καινουργίου, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Καινουργίου, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Παρασκευή  5 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Λουτρού, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Τρίτη  9 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Καλυβίων, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Τετάρτη  10 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίων, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Ρισβάς Αθανάσιος, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Πέμπτη  11 Ιουνίου 2020, ο Τριανταφύλλης Σπυρίδων υπεύθυνος εκπαιδευτικός στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίων, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄ τάξης για τις εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο.

 

– Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, για την υποστήριξη μαθητή του σχολείου που συμμετείχε σε προφορικές εξετάσεις για την αποφοίτησή του.

 

– Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Ρισβάς και ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, συμμετείχαν ως μέλη στην επιτροπή του βαθμολογικού και ειδικού εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Αγρινίου.

 

– Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή του βαθμολογικού και ειδικού εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Αγρινίου.

 

– Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή του βαθμολογικού και ειδικού εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Αγρινίου.

 

– Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή του βαθμολογικού και ειδικού εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Αγρινίου.

 

– Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή του βαθμολογικού και ειδικού εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Αγρινίου.

 

– Σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας Μπαλτάς Σπυρίδων, συμμετείχε ως μέλος στην επιτροπή του βαθμολογικού και ειδικού εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Αγρινίου.