Open-Audit και ελληνικά ονόματα στο λογισμικό

Μετά απο ενασχόληση 3 ημερων, την αναγνωση εκαντοντάδων γραμμών κώδικα (php, mysql, html, vbs), την αναζήτηση στο Παγκοσμιο Ιστό σε εκατοντάδες σελίδες, τηλεφωνήματα σε γνωστούς και φίλους ευρέθει η λύση για το πως θα εμφανοστούν οι ελληνικοί χαρακτήρες στο open-audit.

Λοιπόν….η λύση βρέθηκε από ενα post στο forum του open-audit αλλά θέλει ολίγη βελτίωση…και να πως γίνεται αυτό:

στο αρχείο list_export_config.php το οποίο το ανοίγουμε με ενα text editor. Βρίσκουμε τη γραμμή 100 του αρχείου (σε ubuntu 9.04, η γραμμή 100 του αρχείου είναι: $this_config=$this_config.’ie_auto_submit = “y” ‘.$config_newline;) και κάνουμε εισαγωγή γραμμής αρα στην 101 εισάγουμε:

$this_config=$this_config.’utf8 = “y” ‘.$config_newline;

αποθηκεύουμαι το αρχείο και είμαστε ετοιμοι πλέον να καταγραψουμε τι έχουμε στους υπολογιστές του εργαστηρίου από υλικό και λογισμικό. Και για του λόγου του αληθές δες την εικόνα…..(προσοχή είναι η τελευταία σελίδα του λογισμικού γιατί εμφανίζεται ταξινομημένο και ως εκ τουτου τα ελληνικά είναι στο τέλος).

print screen από την ευρεση του λογισμικού στο open-audit

Οδηγίες για την εκτέλεση του open-audit vbs script για windows 98:

α) κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το wmi από εδω: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=98A4C5BA-337B-4E92-8C18-A63847760EA5&displaylang=en

β) εναρξη, ρυθμίσεις, πινακας ελέγχου, προσθαφαίρεση προγραμμάτων, βοηθήματα, προσθέτουμε το Windows Script Host (αν είναι ηδη εγκατεστημένο δεν κάνουμε τίποτα)

ανοίγουμε το φυλλομετρητή, συνδεση στο open-audit, admin, audit my machine κλπ

;


Αφήστε μια απάντηση

Copyright © ilias blog          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση