Αποσφράγιση προσφορών για τη 2ημερη εκδρομή σε Δελφούς-Αράχωβα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  Αποσφράγιση προσφορών για τη 2ημερη εκδρομή σε Δελφούς-Αράχωβα Ανακοινοποίηση στο ορθό Την Πέμπτη 1/2/2018 συνήλθε, η Επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών για την επιλογή, της πλέον συμφέρουσας ποιοτικά και οικονομικά προσφοράς, για την 2ημερη εκδρομή του σχολείου μας στους Δελφούς-Αράχωβα στις 4-5/3/2018.  Οι προσφορές για την παραπάνω εκδρομή κατατέθηκαν στο σχολείο, μετά από την Πρόσκληση Εκδήλωσης …

Συνέχεια του άρθρου ‘Αποσφράγιση προσφορών για τη 2ημερη εκδρομή σε Δελφούς-Αράχωβα’ »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

Το Ημερήσιο Γυμνάσιο Βασιλικού οργανώνει εκπαιδευτική τετραήμερη εκδρομή στη Κερκίνη. Όσα τουριστικά γραφεία ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν κλειστή προσφορά μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 2:00μ.μ.,  στη διεύθυνση του σχολείου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ & ΑΡΑΧΩΒΑ

Το Ημερήσιο Γυμνάσιο Βασιλικού οργανώνει εκπαιδευτική διήμερη εκδρομή στους Δελφούς & Αράχωβα. Όσα τουριστικά γραφεία ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν κλειστή προσφορά μέχρι 26 Ιανουαρίου 2018 στη διεύθυνση του σχολείου.      

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) – Αποτελέσματα διαγωνισμού Μαθηματικών Θαλής

Στο διαγωνισμό Μαθηματικών “Ο Θαλής” συμμετείχε και διακρίθηκε η μαθήτρια Τόγια Χρυσούλα της Β Γυμνασίου, του σχολείου μας. Τη προσπάθεια της μαθήτριας στην επόμενη φάση του διαγωνισμού στηρίζουν οι Μαθηματικοί του σχολείου μας Ζ. Καραφέρεια και Σ. Σμπρίνη Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων, της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.